Melinda a fost una dintre cele mai plăcute surprizele plăcute de la „America Express”. Soția lui Puya a fost descoperită de către public în cea mai frumoasă ipostază și anume, aceea de luptătoare alături de partenerul ei. Însă, ceea ce nu mulți știu este faptul că Melinda are o pasiune foarte profitabilă.

Puya și Melinda au format una dintre cele mai apreciate echipe de pe „Drumul Aurului” din „America Express”. Cei doi au luptat cot la cot și nu au lăsat tensiunile să îi doboare. Așa cum era de așteptat, certurile nu au lipsit nici din cuplul lor, dar important este că le-au depășit pe toate.

Puya a demonstrat că, în viața reală, nu este deloc așa cum și-l imaginau fanii. Dragoș, pe numele lui real este un familist convins, iar soția și fiicele lui sunt pe primul loc. În competiție, Puya a lăsat mereu de la el și a fost partea calmă a cuplului. În schimb, Melinda a fost cea care se agita cel mai tare.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melinda Gardescu (@melindagardescu)

 

Melinda a dat lovitura cu afacerea ei

Pe „Drumul Aurului” fanii celor doi au observat un detaliu destul de interesant. Și anume, acela că, de multe ori, Puya și Melinda s-au asortat la haine. Cei doi au purtat piese vestimentare croșetate, colorate, care au atras atenția tuturor. Ei bine, acele haine erau făcute chiar de Melinda.

Soția lui Puya a moștenit acest talent de stră-stră-străbunicii ei și are de gând să-l ducă mai departe. Deși croșetează de mult timp, acum, odată cu „America Express”, fanii au început să plaseze comenzi în număr cât mai mare. Piesele sunt unicat și, unde mai pui că nici nu costă mult.

Hainele se lucrează pe comandă, după dimensiunile clienților. În funcție de complexitatea modelului, pot ajunge să coste între 300 și 1600 de lei. Melinda pune foarte multă dragoste la creare lor, așa că merită din plin o astfel de investiție.