Scene de neimaginat au avut loc într-un sat din județul Prahova

Nici legile nu-i sperie pe unii dintre cetățeni. Protejarea animalelor nu este un reper nici măcar pentru unii dintre cei care le cresc. Este și cazul unui prahovean care a bătut cu bestialitate, cu sete de răzbunare, o vacă. Bărbatul a folosit în acest act condamnabil un par.

Un scandal între vecini a provocat un caz de cruzime deosebită împotriva animalelor

Scandalosul caz a avut loc în județul Prahova, satul Tohani. Doi vecini au purtat un război dur în care au folosit „arme” ale cruzimii absolute. De la jigniri, îmbrânceli și până la incendieri, toate au avut loc între cei doi. Răzbunarea unuia dintre cei doi a mers până într-acolo încât a fost pedepsit un animal din gospodărie.

Mai exact, unul dintre bărbați a lovit cu bestialitate cu parul, vaca vecinului. Cazul de cruzime deosebită împotriva animalelor l-ar putea trimite după gratii.

Cei doi vecini din Prahova au 30 și respectiv 85 de ani. Cel care a fost în stare de mai multe fapte abominabile la adresa consăteanului său este bărbatul de 30 de ani.

În casa acestuia au descins polițiștii la primele ore ale dimineții. Bărbatul din Tohani este acuzat că a incendiat locuința vecinului bătrân.

Cei doi au un conflict care durează de luni de zile, iar din acest motiv, bărbatul mai tânăr a ajuns să se răzbune cu toată cruzimea.

Bătrânul de 85 de ani susține că suspectul i-a incendiat un garaj, dar și o anexă atelier de lucru. Mai mult, bătrânul avea în spațiile respective  recolta de grâu și porumb.

De asemenea, vecinul de 30 de ani a mers până într-acolo încât i-a smuls vecinului lui inclusiv via din rădăcină.

La mijlocul conflictului ar fi faptul că animalele tânărului ar fi intrat pe teritoriul bătrânului de 85 de ani. Primul nu ar fi putut să accepte mustrarea din partea consăteanului. De aici până la izbucnirea unui scandal presărat cu ură a fost un singur pas.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.