Au ieșit la iveală noi informații despre scandalul în care Cruduța a fost implicată iarna trecută. Se pare că bătaia de la fostul iubit a survenit în urma unor mesaje pe care acesta le-a găsit în telefonul iubitei sale.

Daniela Crudu se află din nou în mijlocul unui scandal de proporții. După ce iarna trecută aceasta a ajuns la spital din cauza bătăilor primite de la iubitul său croat de pe atunci, acum s-au aflat câteva detalii care o fac pe frumoasa divă să pară vinovată.

Cruduța este pusă într-o lumină proastă din nou în mediul online

În prezent, Daniela are o relație cu Gabi Bălălău. Cei doi par foarte fericiți unu lângă celălalt și se pare că bărbatul chiar a reușit să o tempereze. Totuși, surse din presă spun că de fapt, cei doi vorbesc de mult mai mult timp. Încă de pe vremea când era cu fostul iubit, Cruduța obișnuia să facă schimb de mesaje cu Gabi. Acesta pare să fie realul motiv al bătăii primite.

Cică iubitul care a bătut-o pe Daniela Crudu ar fi văzut niște mesaje de la Bădălău pe telefonul ei. Vorbeau încă de pe atunci, iar acest lucru i-a provocat gelozia, iar bătaia pe care a luat-o Cruduța nu a fost venită chiar din senin…”, a declarat o sursă apropiată a Danielei.

Daniela nu a declarat nimic în legătură cu aceste supoziții. Ba din contră, femeia pare că nici nu ia în ceamă tot ceea ce spun gurile rele. Ea se bucură de recenta mutare cu iubitul său și își fac planuri serioase de viitor împreună.