Pe cât de ciudat poate părea, pe atât de adevărat este! Momentan, lumea se confruntă cu o criză în ceea ce privește vopseaua roz.

Luni bune s-a lucrat la unul dintre cele mai așteptate filme de anul acesta. „Barbie”, producția cu Margot Robbie și Ryan Gosling în roluri principale este „vinovată” de această criză.

Fără doar și poate, Barbie este personaj iconic, atât pentru cei mai mari, cât și pentru cei mai mici. Anul acesta, mai exact, pe 21 iulie, în cinematografe va apărea un film nou, dedicat în exclusivitate lui Barbie. Din distribuție fac parte Margot Robbie, Ryan Gosling, Dua Lipa, dar și alte nume mari.

Încă de acum câteva luni, cei din producție le-au oferit fanilor primul trailer al filmului. La prima vedere, lucrurile sunt cât se poate de simple. Totul este roz, de la mobilier, la cadre, la obiecte decorative. Se pare că universul lui Barbie a fost creat manual, folosindu-se tone de vopsea roz.

Criză de vopsea în roz în toată lumea, din cauza filmului „Barbie”. „Am vrut ca totul să fie la superlativ”
Youtube

Barbie a exagerat cu rozul, de data asta

Regizorul a vrut ca nuanțele de roz să fie dintre cele mai diverse, așa că nu este de mirare că au fost încercate mii de variante. Cei care vor merge la film, vor observa că totul este roz, inclusiv peisaje. Încă de la anunțarea lui, filmul nu a fost deloc lipsit de controverse, doar că, acum, totul s-a complicat.

Până acum, Ryan Gosling a fost criticat de fani că este mult prea bătrân pentru rolul lui Ken. Acum, fanii se revoltă pentru că lumea se confruntă cu o adevărată criză de vopsea roz. Designerul Sarah Greenwood, cea care s-a ocupat de platoul de filmare, a povestit că au folosit multă vopsea roz fosforescentă de la brandul Rosco.

Și, nu este mirare, având în vedere că Barbie este mereu asociată cu rozul. Mai în glumă, mai în serios, lumea chiar a rămas fără culoarea roz.