În momentul în care a crezut că va fi din nou fericită, societatea i-a tăiat aripile

După ce a dat vestea cea mare în showbiz, artista a fost asaltată de un val de prejudecăți. Cântăreața de muzică populară a confirmat faptul că are un nou iubit, iar de ceva timp este într-o nouă relație și este fericită. De atunci, a fost aspru criticată. Asta pentru că și-a găsit un alt partener la doi ani de la moartea soțului.

În urmă cu doi ani, Marcela Fota a trecut prin clipe de coșmar, după ce soțul vedetei a fost răpus de un infarct. Cei doi se iubeau nebunește și formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbiz-ului românesc.

Oamenii din jur nu au atacat-o dur pe cântăreață

Iată că la doi ani de la moartea soțului, Marcela Fota se poate declara într-un sfârșit fericită. A intrat un nou bărbat în viața ei, care îi face zilele mai frumoase. În continuare, vedeta este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii