Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a lansat critici virulente la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, și a edilului Capitalei, Nicușor Dan, în cadrul Comitetului de Coordonare Extraordinar al PNL.

Bode a descris situația din capitală ca fiind una de „calamitate”, punând aceste circumstanțe pe seama administrării ineficiente și a lipsei de inițiativă din partea celor doi lideri.

În discursul său, Bode a afirmat că administrațiile actuale din sectorul 1 și primăria generală ar fi fost mai bine de lipsă, acuzându-l în special pe Nicușor Dan de o deconectare totală față de problemele reale ale Bucureștiului. Criticile prezentate sugerează că administrațiile actuale ar fi „o adevărată calamitate” pentru oraș.

Pentru a contracara aceste deficiențe, Bode a încurajat membrii PNL să se implice activ în campania electorală, prezentându-le bucureștenilor planul lor de dezvoltare și soluțiile de management administrativ.

„Bucureştiul şi unele sectoare de mult timp nu mai funcţionează unitar. Cătălin Cîrstoiu și George Tuţă sunt în primul rând o echipă, care are viziune și forța să muncească. Asta este cel mai important și de asta cred că avem nevoie,” a adăugat Bode, subliniind nevoia de schimbare și introducerea unei administrări eficiente în capitală.

Secretarul general al PNL a făcut apel la o mobilizare generală pentru prezentarea proiectului pentru București și pentru Sectorul 1, cu ocazia alegerilor din 9 iunie, evidențiind că numai prin eforturi concertate se poate face față haosului administrativ actual.