Astăzi familia și prietenii apropiați ai jurnalistei Cristina Țopescu au avut parte de momente dureroase la ceremonia de incinerare care a avut loc la Crematoriul din Vitan Bârzești, la ora 13.00.

Reclamă

Ceremonia a durat aproximativ o oră și jumătate, la ea participând în jur de 20 de persoane. Printre aceștia se numără și Ștefan Bănică Jr și Andreea Berecleanu, care care a fost prezentă și la priveghi, cu o zi înainte.

Reclamă

Stefan Bănică, cel cu care Cristina a avut o relație la începutul anilor ’90, a ajuns la crematoriu cu doar câteva minute înainte de începerea ceremoniei și a adus un ultim dar pentru jurnalistă, un buchet de trandafiri albi.

La căpătâiul Cristinei Țopescu a fost prezentă și fosta soție a lui Cristian Țopescu, Christel Ungar, dar și medicul Monica Pop care a stat în permanență lângă mama jurnalistei, devastată de durere.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința sa, informația fiind confirmată duminică seara de Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

„A fost găsită decedată în locuință. Apelul sa făcut la ora 21.39 de către Poliție, într-o acțiune de cooperare cu noi. Poliția ne solicita pentru o doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuință, să confirmăm decesul. Decesul se pare că sa produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat Alis Grosu.