Cristina Ștefania este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din showbizul românesc. Aceasta și-a făcut apariția pe scenă alături de Inna sau alte nume mari în industria muzicală.

Deși pare că viața sa este un succes, are o relație de vis cu Speak, călătorește în cele mai frumoase locuri și se bucură de o carieră în ascensiune, Ștefania a trecut și prin perioade mai grele. Întrebată pe o urmăritoare dacă s-a luptat vreodată cu depresia, Ștefania a mărturisit prin ce a trecut. În urmă cu câțiva ani a suferit de depresie și nu-și găsea un scop în viață. Aceasta a fost o luptătoare și a reușit să treacă singură peste perioada care a măcinat-o.

„M-am motivat singură”

„Da, am fost, o singura dată, acum mulți ani, nu voiam să văd sau să aud pe nimeni. Voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu orice, vorbeam doar cu părinții mei. Mă obligam să dorm, atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut. Să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea in care mă aflam. Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze, nu aveam pofta de mâncare, însă nu trecea zi fără să nu mănânc ceva obligat forțat, ușor, ușor mi-am revenit și după acel episod am încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze.”, a scris Ștefania pe contul său de Instgram.

Instagram

În prezent, Ștefania se bucură de mult succes, a devenit influencer și câștigă mulți bani. Sportul și dansul în continuare i-au rămas pasiune și le practică cu mult drag, ceea ce se observă, având corpul extrem de tonifiat.