Cele două vedete au fost prezente la un eveniment exclusivist din Monaco.b

Cristina Spătar a împușcat doi iepuri odată cu plecarea în Riviera Franceză. Artista a avut parte de o vacanță de vis, dar a câștigat și un premiu important la Monaco. Fanii acesteia au fost surprinși atunci când aceasta s-a lăsat fotografiată alături de Cătălin Botezatu.

Evenimentul organizat sub îndrumarea Prințului Albert de Monaco

Cristina Spătar a plecat în Monaco în urmă cu câteva zile. Cântăreața a publicat pe contul personal de socializare numeroase fotografii din luxoasa destinație. Vedeta s-a lăsat surprinsă la restaurante scumpe, pe plajă sau la shopping. Deși era mereu zâmbitoare, artista nu a dezvăluit alături de cine se află pe Riviera Franceză. Deși în urmă cu ceva timp dezvăluia că are probleme financiare, Cristina a făcut cumpărături la Monte Carlo în cadrul unuia dintre cele mai scumpe magazine din lume. Vedeta și-a achiziționat un accesoriu scump de la  renumitul brand Hermes. O poșetă semnată de această firmă atinge prețul exorbitant chiar și de 20.000 de euro.

Odată cu această vacanță luxoasă, vedeta a bifat și participarea la unul dintre cele mai fastuoase evenimente din Monte Carlo. The Grand Ball f Princess and Princesses este organizat anual în Monaco după dorința Prințului Albert al ll lea. România a fost reprezentată în cadrul acestuia de Cristina Spătar și Cătălin Botezatu. Cei doi au o relație de prietenie de mai mulți ani, drept dovadă s-au și fotografiat împreună în cadrul galei.

Sursa foto: Instagram

Cristina Spătar nu a trecut neremarcată pe sub ochii organizatorilor. Vedeta a reușit să obțină un premiu important în cadrul ceremoniei.

Se iubește cu un milionar în secret?

Regina R&B-ului a bifat în ultima vreme două vacanțe exclusiviste. Prima dintre acestea a fost pe Coasta Amalfi, în Italia. Acolo, aceasta a petrecut alături de sora și de verișoara ei. Ulterior, a urmat excursia de la Monaco unde fanii artistei au crezut că este însoțită de vreun milionar cu care se iubește în secret. Dacă este așa sau nu, cu siguranță la un moment dat, detalii legate de o nouă relație  a Cristinei vor ieși la iveală.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.