Cristina Spătar, supranumită și „regina R&B”, o duce tot mai greu cu banii, de când a divorțat de afaceristul Alin Ionescu! Solista nu trece printr-o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, așa că s-a văzut nevoită să se reorienteze și să se reinventeze.

Fără un loc de muncă stabil și înglodată în datorii, vedeta a luat o decizie radicală, care i-a surprins pe admiratorii săi. Aceasta a plecat din țară și ar dori să se stabilească la Londra, acolo unde locuiește sora sa mai mică, Narcisa. Mai mult de atât, Cristina Spătar ar vrea să-i aibă alături și pe copiii săi, dar nu are acordul fostului soț să iasă cu micuții din țară.

Cristina Spătar nu mai scapă de problemele financiare

Cristina Spătar a mărturisit că nu a avut o discuție în acest sens cu tatăl copiilor săi dacă ea ar hotărî să se mute definitiv la Londra. Se pare că sora ei s-a oferit să o ajute să-și găsească un loc de muncă în Anglia. Prin urmare, cântăreața se află acum la Londra și încearcă să-și găsească un job în imobiliare, scrie CIAO.RO. 

”Nu știu nimic. Pentru mine este un capitol încheiat, nu vreau să dau vreo declarație pe acest subiect”, a spus acesta pentru Impact.ro.

foto: Instagram

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat cu scandal în 2016. Trei ani mai târziu, solista a fost nevoită să plece din vila luxoasă a fostului soț, după ce bărbatul i-a cerut să se mute. De atunci, artista a stat cu chirie și ajunsese să își calculeze fiecare bănuț în parte.

Locuiește în chirie după divorț

”Mi se pare o idee bună să investești în bijuterii. M-au ajutat mult în pandemie când le-am vândut. M-au ajutat să depășesc această perioadă delicată. Divorțul a fost pe loc, la notar. Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată.

Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Nu e normal să îi separ. Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. Nici cu soacra nu mai am relația aia bună, nu mai vorbim, eu m-am retras. Am o relație frumoasă și elegantă cu cumnații mei, fratele lui. Nu mi-am cumpărat casă, dar m-am mutat într-un apartament mai mare cu patru camere. Mai aproape de oraș, în Băneasa, să pot ajunge mai repede la sală și la studiourile de televiziune”, a povestit Cristina Spătar, la Pro TV.