Cristina Spătar a apărut destul de rar în ultima perioadă, mai ales în cadrul puținelor evenimentele mondene desfășurate în România în ultima perioadă. De altfel, nu este singura artistă care a avut de suferit din cauza restricțiilor care au limitat enorm de mult activitățile de genul. Dacă pe meleagurile noastre întrunirile vedetelor sunt rarisime, în alte țări acestea se desfășoară cu succes. Astfel, Cristina Spătar a fost recent invitată în Dubai în cadrul unui festival de modă, motiv pentru care petrece câteva zile acolo.

De cine este însoțită vedeta?

După numeroase speculații legate de separarea ei de iubitul mai tânăr alături de care a petrecut câțiva ani, Cristina a călătorit în Dubai alături de dansatoarele ei, nicidecum alături de bărbatul din viața ei cum toată lumea s-ar fi așteptat.

Motivul nu ar fi faptul că cei doi nu mai sunt împreună ci pentru că artista a răspuns pozitiv invitației de a avea și o reprezentație artistică în Dubai.

Mai mult, Tiberiu Vărzaru, partenerul vedetei demonstrează că lucrurile stau încă foarte bine în relația lor, zvonurile separării fiind demontate. La fotografiile din excursia în Dubai pe care vedeta le-a publicat pe contul ei de socializare, acesta i-a transmis partenerei lui un emoticon care semnifica dragostea.Cum era de așteptat, artista i-a răspuns bărbatului din viața ei în aceeași manieră.

Cei doi sunt împreună de aproape 5 ani însă Cristina nu se gândește încă să ajungă la altar alături de Tibi. Vedeta susține că nu este pregătită pentru un astfel de pas mai ales având în vedere faptul că a trecut printr-un divorț dureros. Cu toate că nu se văd încă în postura de soț și soție, artista este extrem de mulțumită de modul în care partenerul ei se comportă cu cei doi copii pe care ea îi are din căsnicia cu Alin Ionescu.