Cântăreața face furori cu imaginea pe care o are deși a ajuns la o vârstă respectabilă

Cristina Spătar este una dintre artistele din România care au reușit să țină pasul cu noua generație. La 50 de ani, cântăreața arată absolut spectaculos. Pentru acest lucru, bineînțeles face câteva eforturi.

Cum a apărut la filmările pentru Revelion

Cristina Spătar a fost denumită Regina R&B atunci când s-a lansat în muzică. După ce a cunoscut succesul în anii 2000, vedeta s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. În acel răstimp, artista s-a preocupat de creșterea celor doi copii pe care îi are. Din nefericire, viața i-a adus în cale și multe situații neplăcute. Astfel, din 2016 până acum, aceasta a trecut prin două despărțiri care i-au schimbat viața.

Cristina Spătar a divorțat de fostul soț și și-a luat viața în propriile mâini. Vedeta își crește singură copiii și nu renunță nici la carieră.

Social media

Cântăreața a fost mereu apreciată pentru timbrul ei vocal. Astfel, ea cântă cu succes și muzică ușoară, dar și populară. Recent, Cristina Spătar a fost invitată la filmările pentru Revelion ale unei televiziuni din România. Vedeta a avut o apariție răvășitoare în cadrul acestora.Ea a îmbrăcat o ținută sclipitoare și la propriu și la figurat. Piesa vestimentară îi lăsa la vedere forma siluetei de invidiat, dar și bustul generos.

Cristina Spătar a împărtășit cu fanii ei din mediul online câteva imagini din cadrul filmărilor. Cum era de așteptat, internauții s-au grăbit să o complimenteze pentru imaginea ei.

Are un iubit secret?

Cristina Spătar s-a despărțit de bărbatul care a ajutat-o să treacă peste divorțul dureros. În ultima perioadă vedeta a călătorit destul de mult în afara țării. Cel mai recent a fost prezentă în Dubai acolo unde a petrecut câteva zile. În toate imaginile postate în mediul online din vacanța respectivă, cântăreața apare singură.

În acest sens, mulți dintre fanii ei au tras concluzia că în viața ei ar exista de fapt un iubit secret. Cristina nu a vorbit însă până acum despre vreo altă relație pe care ar avea-o.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.