Pandemia a afectat-o financiar pe Cristina Spătar! Și pentru ea a fost o perioadă grea, încât a fost nevoită să fie mai atentă la cheltuieli. Artista nu s-a ferit să recunoască faptul că a fost nevoită să găsească alte surse de venit. Nu se dă bătută și spune că reușește să se descurce.

Din păcate pentru artistă, în urma divorțului de soțul ei, i-a fost afectată și viața financiară. Banii pe care aceasta îi câștiga din concerte și evenimentele unde era invitată să cânte erau din ce în ce mai puțini. Din cauza restricțiilor, vedeta a fost nevoită să gasească variante pentru a câștiga bani.

Pandemia a afectat-o financiar pe Cristina Spătar! „Nu e ușor, dar nu mă plâng…”

Cristina Spătar a găsit soluții pentru a depăși problemele financiare. Vedeta și-a drămuit cu grijă fiecare bănuț, încât să aibă pentru vremurile dificile în care ne aflăm. Cristina face tot posibilul să le ofere copiilor tot ceea ce au nevoie.

„Încerc să-mi găsesc soluții să pot să-mi produc proprii mei bani, să pot să cresc copii … contracte de imagine, am mai făcut haine pentru câteva persoane, am avut cântări. Vara asta, toate cântările mi le-am drămuit, mi-am drămuit bănuții ca să pot să îi am pentru perioade în care nu mai există. Ianuarie, februarie o să fie puțin mai dificil pentru artiști. (…) Nu e ușor, dar nu mă plâng. Disperată, cum zice lumea, nu sunt! Eu cred că o femeie așa ca mine oricând s-ar descurca”, a spus Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Social media

Pandemia a determinat-o pe Cristina Spătar să își închidă atelierul

Cristina Spătar a fost nevoită să își închidă atelierul. O sursă de venit pentru artistă a fost atelierul în care crea îmbrăcăminte. Din păcate pentru ea, a fost nevoită să își închidă atelierul, după ce a pierdut multe dintre contractele pe care aceasta le avea.

„Am închis atelierul odată cu pandemia. Era foarte greu, eram zece angajați. Chiar mi-a fost foarte greu, am pierdut din contracte și atunci am pus punct pentru o periodă. Am fost invitată la Dubai cu colecția mea de haine și nu m-am prezentat cu haine, dar am cântat. Poate la anu’, de ce nu, dacă lucruriile vor merge mai bine …”, a mai declarat interpreta Cristina Spătar