Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au intrat din nou în atenția publicului, după ce Oana Zăvoranu i-a făcut cu ou și cu oțet pe canalul ei de YouTube. Actrița nu s-a mai putut abține și le-a adresat acestora cuvinte dure, pe care nu le regretă și pe care admiratorii ei din mediul online le-au ascultat cu mare atenție. Pe lângă Gabriela Cristea și Tavi Clonda, acesta este un alt cuplu pe care soția lui Alex Ashraf și-a propus să îl distrugă cu orice preț.

Cristina Șișcanu a găsit soluția

Chiar dacă replicile la adresa lor au fost destul de dure, Cristina Șișcanu are încă o comunitate foarte, foarte puternică. Multe femei o susțin, o urmăresc și o iau drept model în orice ar face. Multe mămici de pe Instagram își doresc ca și ele să le acord copiilor lor o educație aleasă, așa cum fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, i-a acordat fetiței sale.

Oricât de mult ar fi fost criticată, soția lui Mădălin Ionescu le-a dat o serie de sfaturi prețioase fanelor sale în ceea ce privește educația celor mici. Ea a reușit să demonstreze că dacă știi cum să te comporți și cum să îi vorbești copilului tău, acesta te va asculta și nu se va întoarce împotriva ta niciodată. Multe femei tinere au fost descurajate de vedetele care se plâng de faptul că este greu să crești un copil, dar nu este cazul vedetei care face față cu brio tuturor provocărilor care îi apar în cale.

„Traficul e foarte aglomerat în București și de multe ori copilul se plictisește dacă ești cu el în mașină și mă gândeam ce putem face. M-am documentat pe Internet și am găsit un joculeț ca să o atrag pe Petra, că nu vreau să stea numai pe telefon. Asta ar fi o soluție simplă: copilul și-a deschis telefonul, se uită la desene, dar vreau să o scot din starea asta și nici să nu adoarmă că apoi se culcă noaptea târziu. A fost un joculeț interesant, i-a plăcut și ei. Aveam vreo trei jocuri în plan, dar ei i-a plăcut foarte mult jocul cu animăluțe, să ghicim animalul”, a declarat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, un model pentru fanele sale! Ce sfat le-a dat mămicilor: „Eu cred că sunt foarte importante acest activități"

„Eu cred că sunt foarte importante acest activități. Pe lângă faptul că astfel copilul își dezvoltă și limbajul și atenția și învață să descrie un animal, pe de altă parte, mai și interacționezi cu el ca mamă. Practic, construiți niște lucruri împreună. Un joc de genul acesta te apropie foarte mult”, a adăugat ea.