Cristina Șișcanu este un exemplu pentru toate femeile care își doresc să își remodeleze corpul și nu au niciun punct de plecare. Vedeta a reușit să iasă învingătoare din lupta cu kilogramele în plus, astfel că acum se bucură de un trup tras prin inel, fără nicio imperfecțiune. Drumul către silueta mult dorită a fot destul de greu, însă perseverența și ambiția de care dat dovadă partenera de viață a lui Mădălin Ionescu au fost mult mai puternice decât tentațiile pe care le-a întâlnit pe drum.

Cristina Șișcanu a oferit o mână de ajutor tuturor femeilor care își doresc sî își schimbe viața și să dea jos kilogramele în plus, așa că le-a oferit meniul pe care ea l-a urmat în dieta care a ajutat-o să slăbească aproape 30 de kilograme.

Cristina Șișcanu are foarte mulți fani și este îndrăgită șa scară largă la noi în țară. Faptul că este o femeie foarte frumoasă și care se îngrijește, nu poate fi contestat de nimeni. Pe lângă acest lucru, vedeta a dat dovadă și de o voință de fier atunci când, după sarcină, a rămas cu multe kilograme în plus. Aceasta nu a mai stat pe gânduri și a decis să facă schimbări în viața ei și să elimine kilogramele pe care le-a acumulat în urma sarcinii cu frumoasa ei fiică, Petra. Iată cum a reușit Cristina Șișcanu să scape de aproximativ 30 de kilograme.

Care este meniul pe care l-a urmat Cristina Șișcanu?

Cristina Șișcanu are o legătură foarte strânsă cu fanii ei, așa că nu de puține ori aceasta poartă discuții cel puțin interesante pe rețelele de socialziare. Întrebată în repetate rânduri ce a făcut ca să ajungă la formele pe care le are în prezent, vedeta a decis să împărtășească cu fanele ei dieta pe care ea a ținut-o și care a jutat-o să revină la formele de dinainte de sarcină.

”Pentru micul dejun: 35 g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime, fie 1 sau două ouă și un avocado (sau o legumă) și 75 g de brânză care să nu fie grasă sau 250 ml iaurt cu 2% grăsime sau 100 g de ton în suc propriu sau 50 g carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o legumă +2 felii de pâine integrală, iar ca gustare 1 maxim 200 g de fruct (însă fără struguri sau banane).”

Cristina Șișcanu, totul despre dieta minune care a ajutat-o să scape 30 de kilograme. Iată ce alimente mănâncă zi de zi

 

”La prânz: fie 150 g de pui sau de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g salată de crudități fără ulei, fie 200 g de pește pregătit la grătar sau la cuptor fără ulei + 200g de legume (excepție cartofi) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei, fie 125 g orez sălbatic, fie, o altă variantă: 300 ml ciorbă ori supă (excepție cea rădăuțeană și să nu aibă cartofi) +50g de crutoane G2 ZERO (pentru că mai mancam ciocolată îndulcită cu extract din ștevie).

La cină: salata asortată cu 200 g de brânză light sau carne (fiartă sau grătar) sau pește (grătar sau la cuptor) bucățele +10-12 măsline + 125 g legume asortate SAU 200 g de mămăligă+ 125 g de brânză (nu grasă) SAU 135 g penne integrale + brânză rasă light, cum ar fi telemea sau mozarella. Ca lichide se consumă: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă.”