Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor fi nași de botez, din nou.

Cristina Șișcanu a făcut marele anunț. Ea, împreună cu soțul ei, Mădălin Ionescu vor fi nași de botez. Cristina a fost foarte bucuroasă de acest fapt și a dorit să împartă vestea și cu restul fanilor. De data aceasta, cei doi vor boteza un băiețel. Cine sunt părinții micuțului?

Cristina Șișcanu a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. Ea, împreună cu soțul ei, Mădălin Ionescu, vor creștina un băiețel. Părinții ccelui mic sunt nimeni alții decât Anca Ciota și Phelipe. Vestea a fost dată de curând chiar de către soția lui Mădălin Ionescu, pe rețelele de socializare.

social media

Cristina Șișcanu va fi nașă de botez

Anca Ciota a născut recent, iar acum pregătește creștinarea micuțului ei, David Liam. Vedeta a ales deja nașii de botez, iar aceștia vor fi Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, care le sunt, totodată și nași de cununie.

Soția lui Mădălin Ionescu este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea interacționează mai mereu cu fanii pe Instagram. De asemenea, ea a fost întrebată de către un internaut dacă ea și soțul său vor mai fi nași. Spre suprinderea acestora, Cristina a spus că da, însă va fi nașă de botez de această dată.

David Liam va fi cel de-al treilea copil creștinat de către Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cuplul a mai botezat și fiicele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda.

„În curând vom fi nași, dar nu de cununie, ci de botez. O să ave un finuț. Aveam doar două finuțe, dar acum vom avea și un finuț. Abia aștept momentul, sunt emoționată. Până acum aveam două fetițe, finuțe, Victoria și Iris, fetițele Gabrielei și a lui Tavi care sunt la rândul lor finii noștri, i-am cununat. Așa este și în cazul Ancăi și a lui Phelipe, suntem nașii lor de cununie și vom fi și nașii de botez ai lui David Liam’’, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.