Cristina Șișcanu le-a dezvăluit fanilor săi dacă are sau nu operații estetice și ce schimbări și-ar dori să-și facă. Fără să se ascundă după degete, vedeta a vorbit deschis despre acest subiect atât de sensibil pentru multe vedete din țara noastră. Mai mult decât atât, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu mărturisește că nu a spune ”nu” unei eventuale intervenții chirurgicale la nivelul sânilor.

Cristina Șișcanu rămâne o femeie la fel de sinceră și asumată ca și până acum. Nici când vine vorba de operațiile estetice lucrurile nu se schimbă și vorbește deschis despre acest subiect. Nu cu mult timp în urmă, frumoasa vedetă le-a mărturisit fanilor săi ceea ce se află în spatele cortinelor, de fapt. Cristina Șișcanu ne spune de câte ori a trecut pragul medicului estetician și pentru ce scopuri.

Cristina Șișcanu, adevărul despre operațiile estetice

Se pare că frumoasa Cristina Șișcanu a apelat la administrarea unor substanțe pentru a-și menține tenul tânăr, curat și luminos. Mai mult decât atât, vedeta spune că nu s-ar opri aici cu operațiile estetice dacă nu ar avea o frică foarte mare din acest punct de vedere, lucru ce o împiedică să facă pasul de a-și mări sânii, de pildă.

Mai mare decât frica de bisturiu este, se pare, frica de rezultatul pe care îl va obține la finalul intervenției chirurgicale. Cristina Șișcanu declară că este speriată la culme din acest punct de vedere pentru că știe foarte bine cât de multe femei sunt care au avut probleme grave după ce și-au făcut diferite operații estetice, chiar și în țara noastră.

„Îmi este foarte frică de aceste intervenţii. De orice intervenţii de natură medicală, sunt foarte fricoasă. Îmi este teamă şi de rezultat, sincer. Recurg la diverse intervenţii faciale noninvazive: un pic de botox, un pic de contouring…”,a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu s-a dat de gol! A spus tot adevărul despre operațiile estetice: ”Deocamndată atât”

 

Cristina Șișcanu, din nou mamă?

Cristina Șișcanu este o mamă devotată, care se implică în totalitate în creșterea celor trei copii ai săi. Chiar și așa, un al patrulea copil o încântă pe vedetă și declară că nu este exclusă o nouă sarcină.

„Oricum, eu mi-aş mai dori un copil şi, dacă cumva m-aş hotărî în viitor să fac vreo ajustare mamară, aş face-o mult mai târziu şi după ce voi da naştere unui copil. Contează foarte mult pentru mine să-mi alăptez copilul. Nu ştiu exact dacă silicoanele te încurcă neapărat la alăptat”, a mai spus Cristina Sișcanu.