Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din lumea mondenă și nimeni nu și i-ar imagina o separare între ei. Ei bine, de câteva zile bune, circulă un zvon pe internet cum că frumoasa lor poveste de iubire ar fi ajuns la final.

Cristina Șișcanu, adevărul despre divorț

Îndrăgitul prezentator a luat cuvântul și a încercat să le explice tuturor că nu se pune problema unui divorț, deoarece lucrurile între el și partenera sa de viață merg foarte, foarte bine. Ca în orice familie și a lor există discuții aprinse, dar au învățat să lase de la ei și să le rezolve, astfel încât să nu le afecteze căsnicia.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil s-a simțit și ea datoare cu niște explicații, având în vedere că tot mai multă lume pare interesată de acest subiect. De la capul locului, Cristina Șișcanu a susținut că ea și Mădălin Ionescu nu divorțează și că nu o deranjează toate aceste lucruri, pentru că nimic din ce s-a spus și s-a scris despre ei nu este adevărat.

 

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam…lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…sincer, nu stiu cum ar trebui sa raspund la o astfel de situatie. In primul rand, nu este adevarat. In al doilea rand, nu stiu de ce ar trebui sa ma justific daca e adevarat sau nu, dar inteleg aceasta curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o inteleg, nu sunt absurda sa inteleg acest lucru.

Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema si se pare ca tot internetul este impanzit de o stire despre ceva de genul acesta, a unui divort intre mine si Madalin, dar de fapt daca citesti articolele nu despre asta e vorba”, a zis Cristina Șișcanu, pe Instagram.