Cristina Șișcanu este o vedetă foarte apreciat la noi în țară. Cu o mulțime de fani în mediul online, vedeta se menține în topul celor mai urmărite persoane publice din România.

Prezentă în cadrul mai multor emisiuni TV, Cristina a atras mulți admiratori, dar știi un număr de oameni care o critică ori de câte ori au ocazia. După ce a participat în emisiunea ”Bravo! Ai stil”, Cristina s-a orientat către un alt format format de emisiune, și anume către emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”. în timpul filmărilor acestui reality show, soția lui Cristian Ionescu a dat din casă și a oferit detalii despre cum sunt administrate finanțele în familia lor, dar și despre cine este cel care aduce cei mai mulți bani în casă.

Cristina Șișcanu, face parte, nu de mult timp, din decorul unui reality show foarte îndrăgit de telespectatori care se difuzează pe Antena Stars, și anume ”Mămici de pitici, cu lipici”. În cadrul acestei emisiuni, telespectatorii au ocazia să o vadă pe vedetă în ipostazele care o surprind cel mai bine în rolul de mamă. Micuța Petra are și ea un rol extrem de important, devenind și ea, cu pași repezi, la fel ca mama ei, o mică vedetă, plăcută și apreciată de cei de acasă.

Cristina Șișcanu, cine aduce cei mai mulți bani în casă?

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă la ora actuală, așa că, pe parcursul anilor, fanii s-au găsit din ce în ce mai curioși să afle detalii despre viața lor de familie, dar mai ales despre câștigurile financiare pe care cei doi le au.

Cristina Șișcanu este ”cocoșul” în familia Ionescu? A recunoscut cine aduce cei mai mulți bani în familie

Așadar, în cadrul emisiunii în care este una dintre protagoniste, Cristina Șișcanu a oferit detalii despre partea financiară a familiei lor și despre cât de mult contează veniturile ei lună de lună. Vedeta mai mărturisește faptul că sumele de bani pe care le câștigă nu sunt deloc de neglijat.

”Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani. El deja când noi ne-am cuplat avea o carieră, e foarte priceput și muncitor ș.a. (…) Eu eram foarte tânără (n.r. când s-au cunoscut), aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și e acest lucru e cel mai important să fii independentă financiar! Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei.”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory!