Partenera de viață a cunoscutului prezentator TV a inițiat un nou proiect pe rețelele sociale. Motiv pentru care a fost pusă la zid de către cei din mediul online. Vizibil ofensată, vedeta le-a dat imediat replică persoanelor care i-au transmis mesaje răutăcioase și mai mult decât atât, șatena le-a promis că nu se va opri, indiferent de comentariile jignitoare.

Replici acide din cauza proiectului demarat

Fosta prezentatoare a arătat dosarul cu diplomele obținute în anii de studiu și a spus că nimeni nu îi poate contesta premiile. Ea a menționat că de astăzi poate preda lecții de gramatică. Asta pentru că la un moment dat, s-a chinuit de una singură să obțină diplomele pe care le deține acum și să dobândească cunoștințele necesare.

Chiar dacă este înconjurată de hateri, vedeta nu se lasă doborâtă de câteva răutăți gratuite și este ferm convinsă să își ducă proiectul la bun sfârșit. Ea este pregătită să își demonstreze abilitățile la Limba și Literatura Română. În același timp, șatena este conștientă că are multe de spus în acest domeniu și că există oameni care îi apreciază eforturile.

„Eram sigură cu unele persoane se vor simți lezate după ce voi începe să predau gramatică online. Voi în loc să vă folosiți de munca mea, pe care o ofer gratis, aruncați cu noroi. Comentează unele persoane că de ce să ofer eu lecții de gramatică.

Înseamnă că voi faceți greșeli gramaticale, înseamnă că aveți probleme grave de exprimare. Gramatica limbii române nu e ușoară, este grea. Vă rog frumos să nu mă confundați cu orice personaj de pe Tik Tok”, a transmis vedeta pe Instagram.

Cristina Șișcanu, criticată din nou în mediul online. Ce i-a deranjat, de această dată, pe internauți și cum s-a apărat soția lui Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu

În ce constă ideea soției lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu s-a hotărât să lanseze în mediul online un proiect, prin care, își dorește să vină în ajutorul celor care au deficiențe gramaticale. Vedeta este gata să ofere lecții pe care și ea, la rândul ei, trebuie să le învețe. Cu alte cuvinte, jurnalista a dat startul la „Gramatica e cool”, prin care își propune să corecteze greșelile des întâlnite.

Totuși, decizia nu a fost văzută cu ochi buni de publicul din mediul online. Vedeta a primit critici dure, dar nici nu îi trece prin minte să renunțe la ideea sa. Aceasta a mai adăugat că nu înțelege replicile acide, pentru că nu își dorește decât să ajute.