Află ce a spus Cristina Șișcanu despre Simona Gherghe.

În urmă cu câteva zile, Cristina Șișcanu a avut-o invitată în emisiunea pe care o moderează la Metropola tv, „După faptă și răsplată” pe actrița Diana Dumitrescu.

Printre subiectele de discuție din cadrul acestei emisiuni s-a aflat și cel legat de emisiunea „Mireasa”. După cu bine știți, în urmă cu doi ani de zile, la cârma reality show-ului matrimonial de la Antena 1 se afla Diana Dumitrescu. După doar un sezon ce a fost prezentat de aceasta din urmă, producătorii au decis înlocuirea ei cu nimeni alta decât Simona Gherghe.

În acest context, moderatoarea emisiunii , „După faptă și răsplată”, Cristina Șișcanu a întrebat-o pe invitata sa dacă actuala prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, Simona Gherghe, se descurcă mai bine decât ea în poziția de moderator al aceste emisiuni.

Ce a spus Cristina Șișcanu despre Simona Gherghe

Numai că, atunci când a venit vorba de Simona Gherghe, Cristina Șișcanu a avut de făcut o remarcă cu privire la aceasta. Momentul video al declarației Cristinei Șișcanu cu privire la Simona Gherghe poate fi urm urmărit în videoclipul de mai jos începând cu minutul 34:34.

„Cristina Șișcanu: Este Simona Gherghe mai potrivită pentru acest proiect?

Diana Dumitrescu: Sincer, nu m-am uitat, dar, probabil că da pentru că Simona are și „Acces direct”, parcă a prezentat ea.

Cristina Șișcanu: Da, ea e potrivită pentru proiecte consacrate prezentate de altcineva. Este potrivită!” a fost dialogul între cele două în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”

Remarca neprietenoasă a Cristinei Șișcanu vine în contextul în care în anul 2010, Mădălin Ionescu, actualul său soț a fost înlocuit de la emisiunea „Acces direct” cu nimeni alta decât Simona Gherghe.

De altfel, din acest proiect făcea parte și Cristina Șișcanu, care a plecat în același timp cu Mădălin Ionescu, chiar dacă la acea vreme nu era soțul său.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.