Cristina Șișcanu a recunoscut în fața tuturor că are o obsesie pe care nu o poate ocoli cu niciun chip. În cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu sclipici”, soția lui Mădălin Ionescu a vorbit despre ceea ce nu îi dă pace zi de zi când vine vorba despre organizarea casei.

Cristina Șișcanu are foarte mulți fani și atrage atenția oriunde ar merge cu atitudinea ei bine pusă la punct din toate punctele de vedere. Vedeta este mereu aranjată din cap până în picioare și are foarte mare grijă să arate impecabil în fața fanilor ei. Așa cum era de așteptat, tânăra mămică este foarte atentă și la cum arată casa ei, nu doar fizicul ei.
Bucătăria este un loc foarte important pentru ea, pentru că este unul din cele două locuri din casă în care își petrece cea mai mare parte a timpului, așa că totul tebuie să fie pus la punct.

Cristina Șișcanu, mândră de noua ei bucătărie

Și-a renovat bucătăria și acum e tare mândră de rezultat. Cristina Șișcanu nu a pierdut din vedere două lucruri extrem de importante pentru ea. Și-a dorit ca bucătăria cea nouă să fie amenajată în așa fel încât să-i ușureze munca, dar, în același timp, să se bucure și de cum este decorată.

Zis și făcut! Cristina Șișcanu mărturisește că este pe deplin mulțumită de cum arată rezultatul final și, mai mult decât atât, pare că și soțul ei, Mădălin Ionescu, este mulțumit de cum arată noua bucătărie. Tot de la ea flăm faptul că prezntatorul TV a vrut să mai amâne renovarea bucătăriei, însă, în cele din urmă, a reușit să îl convingă.

„Au apărut tot felul de lucruri care îți ușurează munca în bucătărie. Sunt obsedată de ordine. Mi-am propus să găsesc cele mai bune soluții. Luam chestii de care nici nu știam dacă am nevoie, se adunaseră multe lucruri care nici nu erau frumoase, erau diferite, nu se încadrau în peisaj și nici nu le foloseam. În bucărătie trebuie să și respiri, să fie un loc în care să te simți bine. În bucătărie și în living petreci cel mai mult timp, nu în alte zone din casă”, a spus Cristina Șișcanu la „Mămici de pitici cu lipici”.

Cristina Șișcanu a recunoscut care este cea mai mare obsesie a ei: ”Nu se integrau în peisaj”

Cristina Șișcanu nu a pus preț decât pe felul în care va arăta bucătăria, ci și pe cât de practică este. A renunțat la a mai cumpăra obiecte pentru bucătărie de care nu se folosea deloc, așa că s-a rezumat la a lua esențialul.

„Nu îmi plăcea că stătea detergentul de vase pe chiuvetă, mi-am luat un recipient care nu se vede. Când am făcut bucătăria, ne-am gândit să o facem foarte practică și să diminuăm din costuri. Ne-am luat un filtru de apă. Când mi-a venit mie ideea de a renova bucătăria, Mădălin voia să mai amânăm. Dar eu am zis nu, și am reușit să îl conving. Acum, de când e gata, mi-a dat dreptate, a ieșit frumos. Sunt mai entuziasmată de bucătărie decât de dressing”, a mai adăugat Cristina Șișcanu.