Cristina Pucean este cunoscută în toată țara ca fiind una dintre cele mai talentate și apetisante dansatoare de manele. Numele ei este recunoscut și în afară țării, iar blondina face furori cu mișcările ei de senzație. Nu are deloc puțini admiratori. Pe rețelele de socializare se mândrește cu sute de mii de fani. Dacă acum este o adevărată bombă sexy, fanii sunt destul de curioși să o vadă pe dansatoare și cum arăta atunci când era doar o copilă și nici nu se gândea că va deveni atât de cunoscută.

Cristina Pucean nu a rămas indifernetă în fața fanilor săi, așa că le-a arătat acestora o fotografie de când era doar o fetiță. Diferențele sunt foarte mari, mai ales că talentatata dansatoare a trecut prin mai multe operații estetice care i-au schimbat înfățișarea în mod radical.

Cristina Pucean este inima oricărei petreceri. Aduce cu ea voia bună și mișcările senzuale în orice situație, cei care o vad rămânând cu gurile căscate pe bună dreptate. Pe lângă faptul că mișcările ei sunt incontrolabil de sexy, atista se mândrește și cu frumusețe exotică. Bineînțeles, pentru a ajunge în stadiul acesta, aceasta a apelat la mai multe intervenții estetice și, în prezent, face eforturi pentru a-și menține silueta trasă prin inel.

Cristina Pucean, cum arăta înainte de intervențiile estetice

Cristina Pucean a dat dovadă de asumare de fiecare dată și nu i-a fost niciodată rușine cu ceea ce a fost acum ceva timp. Drept dovadă în acest sens, frumoasa dansatoare este foarte transaparentă atunci când vine vorba de viața ei de dinainte să devină un adevărat fenomen în lumea manelelor.

Cristina Pucean a uimit pe toată lumea cu transformarea sa fizică! Cum arăta blondina înainte de operațiile estetice / FOTO

Nu cu mult timp în urmă, Cristina Pucean și-a surprins fanii cu o imagine cu ea de pe vremea în care era doar o fetiță. Diferențele sunt foarte vizibile și trebuie să recunoaștem că medicul estetician a făcut o treabă excelentă. În același timp, putem observa că dansatoarea avea o afinitate încă de pe atunci cu tot ce înseamnă frumusețe, căci în fotografie se poate vedea că îi plăcea rujul de mică.

„De mică am ales rujul”, a scris Cristina Pucean la InstaStory, în dreptul imaginii de colecție cu ea realizată în copilărie.