Cristina Mihaela a dezvăluit care este cadoul său de suflet.

Ieri, Cristina Mihaela Dorobanțu a împlinit 31 de ani, ocazie cu care și-a amintit de unul dintre cele mai dragi cadouri pe care le-a primit de-a lungul vieții sale.

În urmă cu mai mulți ani, Cristina Dorobanțu a primit de ziua sa un manual de jurnalism din partea unei prietene. Chiar dacă timpul a trecut, Cristina Mihaela a păstrat manualul, iar ori de câte ori o privea se gândea că la un moment dat va ajunge să prezinte știrile.

Iată că, acum, la distanță de câțiva ani de la acel moment, vedeta a reușit să-și îndeplinească această mare dorință. În zilele de vineri, sâmbătă și duminica, aceasta poate fi urmărită la cârma știrilor de la Kanal D.

„Am muncit neîncetat că să fiu aici..”

Sursa: Social media

„Acum ceva ani, am primit de la o prietena, un manual de jurnalism pe care îl am și acum.Eu am absolvit Facultatea de Drept, dar cadoul acela m-a bucurat cel mai tare. De fiecare data când priveam acea carte, mă gândeam daca într-o buna zi voi ajunge să lucrez într-o redacție de știri, să prezint știrile.

 Mi-am dorit atât de mult să ajung unde sunt acum. Am muncit neîncetat că să fiu aici. Vârstă de 31 de ani a venit că o gura de aer proaspăt, sunt foarte mandra că mi s-a urat “La mulți ani!” chiar în redacția Știrilor Kanal D.” a dezvăluit Cristina Dorobanțu pentru kanald.ro

Dacă pe plan profesional a ajuns în punctul pe care și l-a dorit, atunci când vine vorba despre viața personală, Cristina Mihaela are o mare dorință pe care nu a reușit să și-o îndeplinească până acum.

„Mai am o dorință importantă! Aceea de a-mi întemeia o familie și, de ce nu, de a avea un copil. Din punct de vedere profesional, îmi doresc să evoluez în permanență și să fiu foarte bună în profesia mea. În plan personal, visul meu cel mai mare este acela de a deveni cea mai bună mamă din lume. Sper să fiu la fel de bună precum au fost părinții mei pentru mine.”  a mai declarat aceasta pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.