Cristina Ich, supranumită și sosia Angelinei Jolie de România și-a surprins urmăritorii cu o mărturisire bombă! Chiar dacă are o relație cu Alex Pițurcă ea a ținut să explice cum se comportă acum cu bărbații care au trecut prin viața ei amoroasă.

Vedeta păstrează legătura cu foștii iubiți

Sosia Angelinei Jolie de România are o comunitate uriașă în mediul online cu care interacționează în mod constant. Vedeta schimbă impresii cu fanii ei legate de viața ei personală și nu se sfiește să povestească lucruri cât se poate de intime. De data aceasta, Ich a vorbit despre bărbații cu care a avut în trecut relații de lungă durată. Ea a făcut o mărturisire cel puțin neobișnuită mai ales că acum trăiește o poveste amoroasă cu tatăl copilului ei, Alex Pițurcă.

Influencerița a precizat că ea păstrează legătura cu toți foștii iubiți și nu vede nimic greșit în acest lucru. Deși poate pentru multe femei ar părea complet deplasată o astfel de legătură, Ich a lăsat de înțeles că nu are de gând să schimbe acest aspect.

„Eu păstrez legătura cu toți foștii mei. Ne salutăm, ne spunem la mulți ani. Nu văd o problemă.” , a precizat vedeta.

Cristina Ich a spus adevărul despre foștii ei iubiți! Alex Pițurcă se va înfuria!

Cristina Ich, o mamă de nota 10

După suferința adusă de relația cu fostul ei, Ich a găsit din nou fericirea în brațele lui Alex Pițurcă. Cei doi au împreună un băiețel de 1 an. Chiar dacă nu s-au căsătorit încă, Alex și Cristina au o relație extrem de frumoasă. Vedeta are mereu numai cuvinte la superlativ despre tatăl copilului ei.

Cu un socru celebru și un bărbat iubitor alături. Sosia Angelinei Jolie de România pare împlinită. Cristina Ich și-a ascuns sarcina de ochii tuturor până în luna a șasea când a făcut marele anunț pe pagina ei de Instagram.