Christina Ich și Alex Pițurcă reprezintă unul dintre cele mai admirate cupluri la ora actuală. Nu sunt foarte dese momentele în care cei doi se afișează împreună, iar atunci când o fac, fanii savurează fiecare moment. De data aceasta, nu doar că s-au giugiulit, dar au avut și o conversație cel puțin captivantă în propriul stil caractristic, bineînțeles. Printre glume și multe ironii, în timpul discuției lor, Alex Pițurcă a dat din casă mai mult decât trebuia.

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară. Tinerele o plac pentru informațiile prețioase pe care le oferă abordând diferite suiecte, de la trucuri de înfrumusețare și până la sfaturi de viață despreinse din propria experiență și la cărți. Dacă ea este foarte activă pe contul ei de Instagram, lucrurile se schimbă în ceea ce îl privește pe partenerul ei de viață. Cei doi nu prea se afișează în mediul online împreună, însă fanii știu foarte bine că aceasta este strict preferința celor doi și că la mijloc nu ar exista alt motiv.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, atingeri pătimașe în mediul online

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un copil minunat pe nume Noah. De curând, frumoasa șatenă s-a afișat cu tatăl copilului ei pe story, moment în care s-au giugiulit și au purtat un dialog despre detalii intime, dar amuzante, despre Cristina Ich.

După ce Cristina Ich a menționt faptul că ea nu obișnuiește să consume alcool, ea a mai spus și faptul că acest lucru nu o determină să devină neapărat ușă de biserică, ci că este vorba doar despre faptul că îi displace gustul pe care îl are alcoolul.

„M-a întrebat lumea cum ne-a cunoscut. Am plecat cu niște prieteni în vacanță și a venit și Alex după mine. (…) Apropo de mesaje, aveți impresia că dacă nu bei alcool înseamnă că ești sfântă? Nu are nicio legătură asta cu sfințenia. De unde ați scos-o? Cică: „vai, tu nu bei, ești sfântă!”. Da, sfânta Filofteia. Nu sunt sfântă și nici nu o să fiu niciodată. Sfintele stau la biserică”, a spus Cristina Ich la InstaStory, răspunzându-le fanilor.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, mai iubăreți ca niciodată! Detaliul pe care l-au scăpat din vedere / FOTO

Care a fost replica lui Alex Pițurcă?

Dalogul a fost unul cât se poate de umoristic. la auzirea a ceea ce Cristina a spus, partenerul acesteia a mspus o glumă, un moment savuros pentru Cristina, de altfel.

„Știi ce se întâmplă cu ușile de biserică? Până și ele au nevoie de câte o clanță!”, a spus Alex Pițurcă.

„Doamne, dar ce au sărit unele! Că „mamă, dar ce, tu ești sfântă!”, că dacă tu nu bei, înseamnă că ești sfântă. Dar poate nu beau și poate sunt mai rău decât o bețivă, de unde știi tu? Mie nu-mi place gustul, nu e ceva anormal, e o alegere. Mi se pare anormal să bei și să nu știi să te oprești! Nu am băut niciodată vin roșu, pentru că-l asociez cu oțetul. Și nici must!”, a mai transmis Cristina Ich.