Cristina Ich a decis că este vremea pentru o schimbare. Frumoasa vedetă a început anul 2021 în forță, iar fanele ei au rămas de-a dreptul surprinse de ceea ce a ieșit. Iubita lui Alex Pițurcă este mereu lăudată pentru părul ei, deși ea nu a avut întotdeauna o părere bună despre acesta, iar unii oameni i s-au părut exagerați.

Cristina Ich și-a făcut breton

Multă lume i-a sugerat influenceriței să își facă breton și cum ea ține mult cont de părerile celor din jur, a decis să le facă pe plac. Înainte de a se tunde, ea a postat un Story, prin intermediul cărora își anunța admiratoarele ce urma să se întâmple, dar fără să le dea prea multe detalii despre asta. Le-a promis, însă, că le va arăta rezultatul final, imediat după ce va fi gata. Și așa a făcut!

„Astăzi îmi schimb look-ul, fetelor! Vă arăt la sfârșit! Am emoții, dar va crește”, a spus înainte Cristina Ich.

Cristina Ich, schimbare spectaculoasă de look! Cum arată acum iubita lui Alex Pițurcă / FOTO

La câteva minute după, iubita lui Alex Pițurcă s-a afișat cu noul look și a reușit să atragă toate privirile asupra ei. Fie că vă vine să credeți sau nu, Cristina Ich și-a făcut breton. A mers la unul dintre cele mai apreciate saloane din București, iar rezultatul final a fost unul pe măsura așteptărilor – spectaculos.

Vedeta poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește. Vedeta a tras din greu, pentru a ajunge acolo unde și-a dorit întotdeauna. În plus, ea are și un partener de viață care o iubește la nebunie, dar și un copil superb, pentru care ar face orice. Ea și-a obișnuit fanii cu tot felul de surprize, iar schimbarea de look a fost, cu siguranță, una plăcută.

„Și asta este tunsoarea! S-a ocupat de mine Ana Lăzărescu, care e genial! Deci….e genială fetița asta. Prima oară când m-a tuns. Naaah, doriți breton! E super cool, stați să mă vedeți fără filtru. Ana mi-a tuns părul graduat și dacă n-am chef de breton, îl dau în două părți, pur și simplu. Deci ăsta e un Breton super smecher.”, a mai spus ea.