Cristina Ich a îmbrățișat lumea online-ului încă de acum un deceniu. Inițial, frumoasa moldoveancă a luat parte la diverse sketch-uri realizate alături de Bromania. În timp, Ich și-a dorit o schimbare, astfel că și-a ales singură un alt drum. În prezent este un reper în sfera influencerilor pentru sfaturi de frumusețe, îngrijire a pielii, stil. Cu toate că acum este mulțumită de imaginea ei, nu același lucru este valabil și pentru debutul ei în online.

Amuzată de alegerile vestimentare pe care le făcea

Sursa foto: Instagram

Supranumită „Angelina Jolie de România”, Cristina Ich a fost mereu admirată pentru aspectul ei fizic. Deși are trăsături deosebite, Cristina se alinia trendurilor din trecut și apela la machiaje proeminente. De altfel, vedeta opta și pentru filtre aplicate pe multe dintre fotografiile ei. Ich s-a amuzat copios distribuind pe profilul ei de Instagram vechile imagini cu ea. Influencerița susține că nu s-ar mai machia niciodată atât de strident și căpreferă naturalețea.

Câtă vulgaritate!/ Refuz să cred!/Mă credeam „fashion”, ferească!”, sunt doar câteva dintre concluziile trase de vedetă în ceea ce privește seria fotografiilor din trecutul ei.

De altfel, la capitolul vestimentație, Cristina Ich a apelat tot la autocritică. Partenera lui Alex Pițurcă s-a amuzat de modul în care își realiza ținutele.

Mai nou, Cristina face alegeri vestimentare rafinate, care o reprezintă în totalitate. De altfel, la capitolul machiaj, Ich nu este deloc generoasă. Vedeta preferă să își evidențieze doar trăsăturile de care este mândră, fără a exagera cu fardurile.

După ce a fost extrem de critică la adresa imaginii ei din trecut, influencerița a avut parte de o surpriză plăcută. Fanii ei din mediul online și-au arătat admirația în ceea ce o privește. Aceștia i-au dat de înțeles Cristinei că și în trecut avea parte de toată susținerea și aprecierea lor, dincolo de alegeri vestimentare sau machiaj.