Cristina Ich a făcut furori pe Instagram.

Fără doar și poate, Cristina Ich se numără printre cele mai apreciate influencerițe de la noi, iar de curând, a făcut furori pe Instagram, într-o ținută albă. Focoasa brunetă nu ezită să își surprindă fanii din mediul online, așa cum s-a întâmplat și acum. 

Ținuta care îi pune în valoare silueta Cristinei Ich

Cristina Ich este extrem de activă în mediul online și mereu reușește să își surprindă fanii. De această dată, bruneta a optat pentru o ținută albă, cu un decolteu adânc, iar ipostaza sexy i-a pus pe jar pe internauți. Nici nu ai spune că este mama unui băiețel de doi ani. De aceea, fanii nu ratează niciun moment să o complimenteze pentru faptul că se menține în formă maximă. Chiar dacă promovează ideea de frumusețe, Cristina Ich a dovedit de mai multe ori că nu doar felul în care o femeie arată este important.

Cristina Ich, mai sexy ca niciodată! Ținuta cu care a făcut ravagii pe internet. FOTO
Instagram

Nu de puține ori, influencerița le-a încurajat pe femei să depășească această barieră, extrem de populară în rândul reprezentantelor sexului frumos. Cristina Ich se numără printre acele persoane publice care a discutat și subiecte mai sensibile, ceea ce a atras aprecierea și mai multor femei.

Deși se bucură de celebritate, influencerița a aflat că acest lucru vine și cu o serie de dezavantaje. Nu de puține ori, Cristina Ich a fost luată în vizorul internauților, după ce a fost acuzată că a uitat de unde a plecat. Vedeta le-a dat replica răutăcioșilor, mărturisind că se bucură de popularitate obținută prin forțe proprii.

„Dar cine era asta de s-a ajuns?! Nu mai ții minte de unde ai plecat?! Cum să nu mai ținem minte?! Dar ce, avem Alzhaimer, demență în gradul trei?! Ce te face să crezi pe tine care mă urmărești că nu mai țin minte?! Dar omul evoluează”, a mărturisit Cristina Ich în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.