Cristina Ich se pregătește pentru vacanță și a probat cel mai sexy costum de baie.

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase influencerițe din țară. Aceasta are o comunitate uriașă de fani pe rețelele de socializare care îi sunt alături. Alături de fiul ei, Noah, se pregătește de o vacanță pe cinste și a arătat în mediul online câteva fotografii în costum de baie.

Cristina Ich reușește să atragă toate privirile când poartă costum de baie. Aceasta este o prezență foarte feminină, cu o frumusețe aparte și o siluetă pe cinste. A fost numită în presă „Angelina Jolie de România”, iar asemănările dintre cele două sunt vizibile.

Pe contul său de Instagram, influencerul le-a arătat urmăritoarelor sale cum se pregătește pentru vacanță și a probat câteva costume de baie. Unul dintre ele a atras atenția tuturor pentru forma sa inedită. Este dintr-o singură piesă, de culoare neagră, având mai multe decupaje ce îi pun în evidență tot corpul. Lângă ea se află micuțul Noah care o admiră pe mama sa, strângând-o în brațe.

Sursa foto: Instagram

Cristina Ich, curs de dezvoltare personală pentru urmăritoarele sale

Cristina Ich și-a dorit mai mult de la mediul online și a pus cap la cap un maraton de dezvoltare personală, „Portretul unei femei”. În prezent este la ediția a treia și a avut mulți invitați pe seamă care să vorbească despre subiecte variate. Discuțiile sunt tip podcast, unde frumoasa șatenă adresează întrebări, iar invitații răspund, deși există multe discuții libere și extrem de interesante.

De-a lungul edițiilor vorbitorii au fost profesioniști în domeniul lor care au ce să transmită mai departe. Nici în ediția curentă nu s-a făcut rabat, ci din contră. Maurice Munteanu pe modă, Denisa Tănase din postura de antreprenor și provocările întâmpinat sau Mircea Cărtărescu, cel mai cunoscut scriitor român post-comuniste, sunt câteva dintre numele cu care Cristina Ich a purtat dialoguri despre domeniul lor de specialitate.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.