Cristina Ich și-a surprins din nou fanii cu noi declarații uimitoare. Frumoasa șatenă urmează să aducă pe lume un al doilea copil? Vedeta le-a vorbit fanilor săi despre o nouă sarcină. Oare urmează să-i facă un frățior micuțului Noah?

Cristina Ich este de o frumusețe ieșită din comun. Trăsăturile ei deseori au fost asemănate cu cele ale actriței Angelina Jolie. Are tot ce și-ar putea dori, atât în pan personal, cât și în plan profesional. Cu puțin timp în urmă, frumoasa influenceriță a adus în discuție subiectul sarcinii și și-a exprimat părerea despre faptul de a deveni mamă pentru a doua oară. Declarațiile surprinzătoare s-au ținut lanț pe profiulul de Instagram al vedetei.

Cristina Ich, mamă pentru a doua oară?

Cristina Ich este profund recunoscătoare că în viața ei a apărut micuțul Noah și recunoaște faptul că un copil, în viața unui om, este o adevărată binecuvântare. Cu toate acestea, frumoasa influenceriță nu mai ete dispusă să aducă pe lume încă un copil, cel puțin momentan. Pe viitor nu știe ce se va întâmpla, însă dacă va fi să se întâmple, îl va primi cu brațele deschise. Mai mult decât atât, vedeta mărturisește că nici primul copil nu a venit pe lume cu ”programare”, așa că posibilitatea de a mai avea un copil nu poate fi exclusă.

Cristina Ich a povestit, printre altele, la un moment dat, și cum s-a întâmplat totul în momentul în care i-a spus iubitului său că urmează să devină părinți pentru prima dată. Alex Pițurcă a avut o reacție cu totul neașteptată, în sensul că a ”râs cu lacrimi” și nu s-ar fi așteptat niciodată la o asemenea veste din partea partenerei sale de viață.

“Da, într-adevăr, un copil este o minune în viața unui om! Însă, momentan, nu îmi mai doresc un copil. Dar, cine știe? Cum o vrea Dumnezeu. Nici primul nu a fost programat”, a declarat Christina Ich.

Cristina Ich devine mamă pentru a doua oară? Mărturisiri surprinzătoare: ”Nici primul nu a fost programat”

Referitor la micuțul Noah, Cristina Ich declară că își dorește ca băiețelul ei să prea cât mai mult din trăsăturile tatălui lui atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere moral.

“Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea semne de zâmbet. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, povestea superba șatentă, în urmă cu ceva timp.