Cristina Ich se mândrește cu o frumusețe răpitoare și se poate încadra cu brio în topul celor mai frumose femei din România. Este adevărat faptul că are foarte mulți fani care o admiră și o susțin zi de zi, însă, în același timp, aceasta nu duce deloc lipsă de hateri, care o critică de fiecare dată când au ocazia. În ciuda acestui lucru, frumoasa influenceriță nu pune la inimă răutățile celor din jur și continuă să fie ea în orice circumstanțe, chiar dacă acest lucru ar însemna să apară în fața fanilor ei complet naturală.

Cristina Ich este o femeie foarte frumoasă, care are și un stil extrem de rafinat. Atrage toate privirile oriunde ar merge și, pe lângă faptul că este foarte apreciată și susținută în mediul online, este foarte împlinită și în plan personal. Alex Pițurcă este partenerul ei de viață alături de care a adus pe lume și un băiețel minunat pe nume Noah.

Cristina ich, complet naturală pe Instagram

Cristina Ich are parte zi de zi de hate, fie legat de felul în care arată, fie legat de ceea ce transmite comunității sale din mediul online, însă acest lucru nu o împiedică să se afișeze în spațiul online fără filtre și fără machiaj.

Cristina Ich, asa arata complet naturala, fara niciun filtru! Fanii au ramas uimiti / FOTO

Gurile rele afirmă adesea faptul că frumoasa Cristina Ich are mai multe operații estetice la nivelul feței, însă nu recunoaște acest lucru. În realitate, însă, lucrurile nu stau deloc așa. Asumată din fire, așa cum o știm, Cristina Ich a spus întotdeauna lucrurilor pe nume, așa s-a întâmplat și când a venit vorba de operațiile estetice. Aflăm de la ea că nu este vorba de așa ceva și că, până acum, nu a apelat deloc la vreo operație estetică și că fața ei este naturală, moștenind frumusețea răpitoare de la cea care i-a dat viață.