Cristina Ich a fost în centrul unor scene dramatice zilele trecute. Iubita lui Alex Pițurcă a izbucnit în plâns atunci când a văzut dormit într-o banca o bătrână. din spusele ei, se pare că femeia dormea pe pragul intrării în clădire. Cristina a fost atât de impresionata de povestea femeii încât a plâns minute în șir.

Reclamă

Cristina Ich impresionată până la lacrimi

Cristina pare o femeie puternică,, mai ales prin prisma mesajului pe care îl transmite femeilor din comunitatea sa. Cu toate acestea, iubita lui Alex Pițurcă a fost martora unui moment care a emoționat-o teribil. Frumoasa șatenă a povestit în mediul online cum a ajuns în timpul serii la banca. Nu mică i-a fost mirarea când pe pragul de la întrearea în clădire a văzut o femeie întinsă pe jos. Cristina marturiseste că bătrâna era în cămașă de noapte, iar sub cap avea o pernă. Diva a fost atât de impresionată încât a vrut să o ajute. Inluencerita i-a lăsat tot ce avea, deși susține că femeia a refuzat insistent.

Reclamă

 

Cristina Ich impresionata pana la lacrimi de o batrana de pe strazi”O știu de mult timp. Pur și simplu era întinsă pe jos. (…) Aveau o cămașă de noapte foarte curată și a zis că îi place să fie liberă. Am încercat să o ajut și m-a refuzat.Mi-a zis ”lasă, mama, să ai tu”, mărturisea Cristina printre lacrimi.

Cristina a vrut să o ajute pe bătrână în a-i găși o casă. Una dintre fanele ei însă a pus-o în tema cu situația femeii. Se pare că această avea o formă de schizofrenie, motiv pentru care pleca pe străzi. Tânăra i-a povestit Cristinei că o cunoaște pe femeie și ca această are locuinta și chiar o fiică. Din cauza stării de sănătate bătrâna preferă să plece de cele mai multe ori seara, poposind să doarmă în același loc, pe pragul băncii.

”Mi-a zis o fată că are o formă de schizofrenie, dar tot sunt impresionată.” a mai adăugat Cristina în hohote de plâns.