Influencerița a trecut prin momente dificile având nevoie de ajutorul medicilor

Cristina Ich și-a băgat fanii în sperieți după ce a făcut această dezvăluire. Influencerița a mărturisit că a ajuns la spital din cauza unei probleme de sănătate cu care se confruntă a treia oară.

S-a trezit în dureri crunte

Cristina Ich le-a povestit următorilor ei prin ce momente dificile a trecut. Influencerița susține că s-a trezit cu dureri groaznice de durere șj a fost nevoită să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cristina Ich a precizat că nu este prima dată când trece prin acest episod.

Mai exact, influencerița a primit în ultima perioadă de trei ori acest diagnostic.

Am făcut a treia oară otită. Groaznic. Nu vă puteți imagina. M-am trezit în urlete de durere.„, a dezvăluit vedeta pe Instagram.

Cristina a primit tratament de specialitate, pe care are de gând să îl respecte cu rigurozitate de teama durerilor.

Cristina Ich, singură și dedicată copilului ei

Cristina Ich și Alex Pițurcă au trăit o poveste de dragoste intensă vreme de mai bine de trei ani și jumătate. Cei doi au fost binecuvântați cu un băiețel pe nume Noah care le seamănă perfect. Din nefericire, în urmă cu câteva luni, relația lor a ajuns se pare la final. Totul din cauza nepotrivirii de caracter, a dezvăluit influencerița.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au luat-o pe drumuri separate, dar rămân în continuare legați prin prisma fiului lor. Micuțul petrece timp cu ambii părinți și se bucură de dragostea lor necondiționată. Mai mult, de dragul lui, cei doi foști parteneri se întâlnesc în diverse contexte.

După separare, Cristina Ich a vorbit deschis cu fanii eu despre acest deznodământ. Influencerița susține că nu a avut timp îndeajuns să își cunoască cu adevărat fostul iubit. Totul din cauza faptului că a fost orbită de focul pasiunii.

Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră”, a dezvăluit vedeta.

Cristina Ich nu și-a refăcut încă viața după separarea de tatăl copilului ei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.