Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu sunt un cuplu îndrăgit de către public. În timpul relației lor au trăit lucruri minunate, dar au întâmpinat și probleme. Un exemplu ar fi când Cristina și fetița lor au fost infectate cu Sars-Cov-2 și au ajuns la spital.

Cei doi au planuri mărețe pentru anul 2022. Au început un nou proiect muzical și vor lăsa viața să îi surprindă, deși își doresc ca măsurile pandemice să se relaxeze.

„Planurile noastre ca și familie sunt să ne creștem împreună fata, ne autodezvoltăm și pe noi, învățăm și noi de la ea și ea de la noi, evoluăm unii prin ceilalți. Pe partea de business lucrăm cu mulți oameni zilnic și suntem la începutul unui nou proiect, avem și un eveniment cu muzică electronică, un eveniment de lux, care a avut succes de la prima înfățișare și vedem acum o dată cu începutul primăverii dacă ne mai lasă autoritățile liber, să putem sta și după ora 22, ca lumea să se distreze în voie.”, a declarat iubitul Cristinei Cioran la Wowbiz.

Social Media

Cei doi își doresc să se căsătorească

Cuplul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar nu au ajuns în fața altarului. Totodată, nici fetița lor, Ema nu a fost botezată din cauza restricțiilor. Aceștia își doresc ca cele două evenimente să se întâmple anul acesta.

„Așteptăm să fie mai cald din punct de vedere meteorologic și putem face și pe zi un botez brunch, fericitul eveniment va fi cât de curând. Ne vom bucura anul acesta și de o eventuală căsătorie. Noi suntem pregătiți non-stop pentru căsătorie, în același timp căsătoria iar e o chestie care ține de conformism. Până la urmă e doar o hârtie, dar îți mai ușurează chestiile în societate fiind căsătorit. Purtând același nume și pentru copil e mai bine într-un fel, cu călătoriile în străinătate.

Nu e căsătoria punctul culminant al iubirii, dar o să o facem și pe asta la un moment dat. Poate unim cele două evenimente și facem căsătorie versus botez. Cristina nu are nicio frică, dar s-a născut acest copil, ne-am concentrat să facem tot ce e mai bun pentru el și atunci am lăsat petrecerea de căsătorie mai târziu. O să fie anul ăsta mai mult ca sigur și petrecerea de nuntă.”, a mai declarat desginerul pentru sursa precizată.