„El trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic.”

Cea mai recentă despărțire din showbiz a venit pe neașteptate. Cristina Cioran și tatăl fetiței sale și-au spus adio. Nimeni nu se aștepta la asta. Mai mult, bărbatul deja are o nouă relație la doar câteva săptămâni după separarea de vedetă. Acesta și-a făcut public noua poveste de iubire, iar Cristina Cioran a reacționat.

Alex Dobrescu pare să fie destul de fericit după despărțirea de Cristina Cioran. Acesta a apărut la brațul iubitei de 21 de ani și a făcut câteva declarații acide. Bărbatul a spus că el se află într-o perioadă foarte bună și este fericit. Lucru despre care nu îl poate spune și despre fosta parteneră, pentru că el a fost fericirea ei.

Cristina Cioran a auzit și ea comentariile făcute de Alex Dobrescu și a reacționat. Vedeta nu a vrut să comenteze declarațiile fostului partener. Aceasta a subliniat că nu mai are nicio pretenție de la el și speră doar că o să ajungă la un numitor comun de dragul fetiței lor. Mai mult, Cristina Cioran a spus că tot ce își dorește de la Alex Dobrescu este să „achite ce are de achitat”, însă nu a explicat la ce a făcut referire. Cert este că situația pare să fie destul de tensionată în momentul actual.

„Nu am ce să răspund. Mi se pare că e limpede și fiecare om are mintea lui și capul lui cu care să gândească și cu care să judece. Nu discutăm (n.r. pentru fetiță). Să sperăm ca da, nu știu. (n.r. dacă vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește fetița).

Nu am nevoie de nimic de la el, nu-mi trebuie nimic. El trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic. Să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă.”, a declarat Cristina Cioran, potrivit spynews.ro.

Cristina Cioran reacționează după ce tatăl fetiței sale s-a afișat cu noua parteneră. „Să achite ce are de achitat!”
Social media

„Eu chiar am vrut să ne căsătorim…”

Despărțirea celor doi a venit la scurt timp după ce Alex Dobrescu își ceruse în căsătorie partenera. Se pare că acesta chiar avea gânduri serioase, însă diferențele dintre ei l-au făcut să renunțe. Chiar dacă fosta parteneră spune că nu mai vrea nimic de la el, Alex Dobrescu susține că va rămâne lângă ea și se va implica în creșterea micuței Ema.

„Eu chiar am vrut să ne căsătorim, dar am văzut că suntem din dimensiuni diferite. Eu o s-o ajut pe ea și pe fiica mea, cum o ajut și pe fosta mea soție. Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei. A rezistat cu greu lângă mine doi ani în relație. Nu a plecat de lângă mine, a fost de comun acord.”, a declarat Alexandru Dobrescu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.