Cristina Cioran a reușit, în sfârșit, să o ducă pe fiica ei acasă, după ce micuța a stat timp de câteva zile în spital. Vedeta a născut prematur, iar imediat după a trăit cele mai grele momente din viața și s-a temut că și-ar putea pierde copilul pe care și l-a dorit extrem de tare și pe care a decis să îl facă, deși a trecut de vârsta de 40 de ani.

Cristina Cioran și-a deschis inima în fața tuturor

Multă lume a judecat-o pentru acest lucru, dar ei nu i-a păsat și și-a văzut liniștită de treabă. Coșmarul a început în clipa în care i s-a făcut rău, a ajuns de urgență la spital și a născut înainte de temen cu două luni. Ema, fiica ei, a avut nevoie de îngrijiri speciale și abia recent a fost dusă acasă de către părinții săi.

Cristina Cioran a informat pe toată lumea că ea și micuța lor sunt bine și că nu își poate lua ochii de la ea. Le eset recunoscătoare medicilor pentru tot ceea ce au făcut pentru Ema, care a primit toate îngrijirile de care avea nevoie. Mai mult de atât, vedeta a povestit că a avut noroc de oameni buni care i-au fost alături și i-au dat sfaturile de care avea nevoie.

„Suntem bine! E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fricită. Datorez totul medicilor și personalului de la Spitalul Universitar, dar și celor de la Fundația Salvați Copiii, că au dotat maternitatea. Nu am știut niciodată câte probleme sunt și ce întâmpini cu un copil prematur. Asociația luptă pentru îmbuătățirea legilor pentru prematuri. A fost o perioadă grea, dar, într-adevăr, m-au susținut mulți oameni. Sunt foarte emoționată, de tot (n.r. – ce se întâmplă)”, a declarat Cristina Cioran.