De șase luni, Cristina Cioran a devenit mămică și este cât se poate de fericită. Vedeta se bucură de momentele petrecute alături de fetița sa. Cristina Ciorna și partenerul ei de viață au fost cuceriți de micuța Ema și acum se gândesc să îi facă acesteia un frățior sau o surioară.

În urmă cu șase luni, Cristina Cioran a născut prematur. Deși a trecut prin momente grele, iar în prima lună a trebui să își lase fetița singură în spital, acum toate lucrurile s-au rezolvat. Vedeta își dedică majoritatea timpului celei mici și este atentă la tot ce face.

Rolul de mămică pare că o prinde atât de bine pe Cristina Ciorna încât este pregătită și pentru al doilea copil. Vedeta a declarat că ea și partenerul ei și-ar mai dori încă un copil, însă nu vor să grăbească lucrurile și așteaptă să vadă ce le rezervă viitorul.

„Sunt o mamă relaxată și liniștită. E foarte ușoară viața. Îmi place la nebunie, nu mă deranjează că se trezește sau dacă plânge puțin. Aseară s-a trezit pe la 2, adormise la 7 jumătate. De cele mai multe ori adoarme la 10 și doarme până la 6 jumătate. E un copilaș bun, blând, minunat, râde mult.

Da, mai vreau copii. Ne gândim. Vedem ce ne oferă viitorul. E dolofană micuța, prietenoasă, veselă și expresivă. O ador.”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cristina Cioran, pregătită pentru al doilea copil! Vedeta se visează, din nou, mămică. „Ne gândim…”
Instagram

Cristina Cioran și fetița ei, infectate cu SARS-CoV-2

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile în urmă cu nici o lună. Atât ea, cât și fetița ei au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2. Cele două au ajuns la spital, însă din fericire au reușit să depășească totul.

„Pe 25 decembrie, când toată lumea se distra, am văzut că respiră greu. Vreau să vorbesc despre experiența mea, măi, nu trebuie să stai. Nu știam pe cine să sun. M-am învârtit o oră jumătate, nu știam ce să fac. Instinctul meu îmi zicea să merg la spital sau la București. Eram la Constanța. Am stat, m-am uitat și pe internet.

Am plecat la spital, era, surpriză, Covid. Aveam și eu, nu mi-au făcut test pentru că s-au gândit probabil că are și mama, dacă are și copilul. M-au ținut într-o cămăruță vreo 3 ore jumătate până când m-a luat o ambulanță să mă ducă la spitalul Covid din Medgidia. Mi-au făcut test, negativ. A doua zi a ieșit pozitiv, aveam simptome.

Cu tratamentul cu perfuzie, fetița s-a relaxat, nu a mai respirat greu. Am stat două zile acolo, după care am cerut transfer la București. Am venit și am mai stat 2 zile. Din fericire, nu a fost grav, au fost forme ușoare.”, a mai spus Cristina Cioran.