Cristina Cioran a devenit anul trecut mama pentru prima dată, iar acum a venit momentul ca micuța Ema să fie creștinată. Marele eveniment va avea loc luna aceasta, iar vedeta și partenerul ei deja au pus totul la punct. La petrecere sunt așteptați aproximativ 70 de invitați, iar meniul o să fie unul mediteranean.

Cristina Cioran se bucură din plin de rolul de mămică, pregătindu-se acum pentru botezul fiice sale, care va ava loc în această luna. Evenimentul se va ține pe terasa unui restaurat din Capitală, iar invitații se vor bucura de un meniu mediteranean. Vedeta și-a dori o petrecere restrânsă, la care o să fie prezente în jur de 70 de persoane.

„Luna aceasta va fi botezul Emei. Abia aștept. O să facem cum dorește părintele, nu am dezvoltat subiectul acesta, știu că se discută tot timpul, o să vedem. Preotul care o va creștina pe Ema este un prieten foarte bun. Slujba va avea loc în București, după care vom merge la restaurant.

Nu va fi un botez mare, până în 70 de persoane. Vom avea DJ și meniu mediteranean. Tortul este absolut superb. Eu și iubitul meu ne-am ocupat de organizarea botezului.”, a declarat Cristina Cioran, potrivit vivia.ro.

Cristina Cioran își va boteza fetița. Evenimentul o să fie unul restrâns, iar invitații vor avea parte de un meniu mediteranean
Instagram

Cristina Cioran spune pas căsătoriei

Cristina Cioran și partenerul acestei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși toată lumea se aștepta că în curând să urmeze și căsătoria, se pare că vedeta spune pas. Cei doi nu au de când să ajungă în fața ofițerului de stare civilă și susțin că se pot iubi și fără să semneze o hârtie.

„Ies destul de rar de când am devenit mămică fiindcă de multe ori îi curge năsucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine și se implică foarte mult, însă nu vreau să fiu absentă de la creșterea fiicei mele fiindcă sunt obsedată de ea. (…) Nu intenționăm să ne căsătorim. Eu susțin că oamenii pot să se iubească și fără acte, așa că nu avem în plan așa ceva.”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni de televiziune.