Cristina Cioran ar fi trebuit să o aducă pe lume pe fiica sa, în luna septembrie a acestui an, dar a avut un șoc. Vedeta a fost nevoită să nască înainte de termen, nu pentru că și-a dorit, ci pentru că nu a avut de ales. Îndrăgita actriță a mers de urgență la spital, unde se află și în momentul de față.

Cristina Cioran și fiica sa sunt din ce în ce mai bine

Blondina a avut parte de un șoc, în clipa în care a aflat că va naște și că micuța ei, Ema, ar putea să nu supraviețuiască. Ea a decis să își țină fanii la curent cu toate cele petrecute, dar imediat după a șters postările. Momente de panică au avut loc și în cazul fanilor ei care i-au trimis sute de mesaje, deoarece voiau să afle cum se simte, dacă micuța trăiește, dar și când se vor întoarce acasă unde sunt așteptate de tatăl fetiței. Din păcate, el nu a putut să o viziteze pe iubita sa, pentru că este carantinat, după cum le-a povestit chiar ea celor care o urmăresc la fiecare pas în mediul online.

„Fetița mea respiră singură. Iubitul meu nu poate să intre în spital, este carantinat. Ne-am văzut pe video. Este fericit, fetița este totuși ok, nu sunt probleme. Am fost atât de speriată în prima zi, în primele ore. Sunt puternică. Fetița mea se bucură când mă aude, este foarte emoționant, este copleșitor”, a declarat  ea pentru a-și liniști fanii.

Proaspăta mămică nu și-a ținut prea tare fanii în suspans și le-a povestit cum se simt ea și fiica sa. A promos că vor fi puternice și că vor lupta amândouă ca să le fie bine. Nu se vor da bătute atât de ușor.

„Suntem ok și eu și bebelina. O să fim bine. Vă asigur că o să luptăm amândouă, cât putem de tare, nu ne lăsăm așa ușor”, este unul dintre mesajele pe care le-a transmis vedeta în mediul online.