Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-a uimit fanii de pe Instagram. La mai bine de 7 luni de la despărțire, cei doi s-au fotografiat împreună; au postat și un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare. Cei doi încă mai au proiecte comune și nu au cum să se evite. De data asta, fanii cred că cei doi sunt pe drumul de împăcare.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, poză împreună

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de Buftea. A fost dragoste la prima vedere, iar toate producțiile în care aveau roluri de iubiți nu au făcut decât să îi unească și mai mult. Cristina Ciobănașu și Vlad au avut o trupă doar ei doi și s-au mutat împreună. Lucrurile păreau că se vor concretiza cu cei doi în fața altarului.

Cristina Ciobănașu și Vlad filmează de zori la serialul ”Adela”, așa că au profitat de ocazie și s-au pozat împreună, spre uimirea fanilor.

„Ne-am adunat aici să va reamintim (…), bine nu de asta ne-am adunat. Ne-am gândit să va transmitem energia noastră pozitivă.”, a scris Cristina Ciobănașu la descrierea pozei cu Vlad Gherman.

Ce părere are Vlad Gherman despre iubitul lui Criss?

Fanii celor doi încă continuă să speră că se vor împăca, dar realitatea nu reflectă deloc acest lucru. Pentru a pune și mai multe paie pe foc, fanii răsucesc cuțitul în rana lui Vlad. Aceștia îl întreabă mereu cum se înțelege cu noul iubit al Cristinei.

Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?”, le-a răspuns sarcastic Vlad Gherman internauților.

Vlad Gherman a fost întrebat dacă este decis să-și deschidă sufletul unei noi iubiri în curând. De data aceasta, actorul a răspuns cât se poate de sincer și serios fără să o includă pe Cristina Ciobănașu în discuție. Vlad le-a spus susținătorilor săi că își dorește să fie fericit și se gândește să treacă mai departe și să se reîndrăgostească.

”Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că îmi doresc și eu să fiu fericit.”, a răspuns Vlad Gherman pe conturile de socializare.