Cristina Ciobănașu se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din România, dar foarte puțini dintre fanii săi au idee prin câte situații dificile a trecut ea pentru a ajunge unde este acum. Fosta iubită a lui Vlad Gherman a muncit din greu, iar acum privind în urmă nu mai poate spune că a trecut prin greutăți.

Cristina Ciobănașu și-a deschis inima în fața tuturor

Drumul ei către celebritate nu a fost deloc unul ușor, având foarte momente în care a clacat, din cauza faptului că simțea că nu mai poate să facă față. O mai liniștea doar gândul că vor urma și zile mai bune și că soarele va răsări, mai mult ca sigur, pe strada ei.

Cel mai greu i-a fost când s-a mutat în Capitală și a fost departe de părinți. Nu reușise să se adapteze la noua viață pe care o ducea și nici nu se integra prea ușor. Era ceva complet nou pentru ea și i-a trebuit o perioadă lungă să se simtă fericită și împlinită cu alegerile sale.

„Uitându-mă în urmă, nu le-aș mai putea numi greutăți. Am avut foarte mult noroc, dar am și muncit ca să ajung cea care sunt astăzi. Nu a fost un drum ușor. Au fost foarte multe momente în care am clacat, în care simțeam că nu mai fac față. Însă, am reușit să mă ridic de fiecare dată, ajutată de gândul că trebuie să vină și perioade mai bune, că trebuie să răsară din nou soarele pe strada mea. În plus, am avut norocul să găsesc oamenii potriviți la momentul potrivit, care să mă ajute cu un sfat sau o vorbă bună. Cred că cele mai grele momente le-am trăit în primul an după ce m-am mutat în București. Îmi era foarte dor de părinți. Nu mă adaptasem încă la noua viață. Deși familia din București a făcut toate eforturile să mă integrez, să mă simt iubită, înțeleasă. Doar că totul era nou și diferit”, a declarat Cristina Ciobănașu