Reclamă
Reclamă

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au crescut împreună la propriu, dar și la figurat. Cei doi erau niște copii atunci când Ruxandra Ion i-a luat și i-a distribuit în proiectele ei. De la simple roluri, la iubiți în viața reală a mai fost un singur pas.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman i-au luat pe toți prin surprindere atunci când au anunțat că se despart. Cei doi au format un cuplu timp de aproape 10 ani, iar fanii lor se așteptau ca actorii să ajungă în fața altarului. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, iar cie doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Imediat după despărțire, Vlad Gherman s-a simțit dator să le vorbească fanilor despre ceea ce s-a întâmplat între el și fosta lui iubită. Din vorbele și acțiunile sale se putea citi foarte ușor faptul că acesta suferă enorm. Ba chiar o perioadă bună de timp nici nu mai credea în iubire adevărată.

Cristina Ciobănașu, distrusă după despărțirea de Vlad Gherman. „Plângeam la volan”
Social media

Cristina Ciobănașu este fericită alături de alt bărbat

Decizia de a se despărți i-a aparținut Cristinei și nu a fost deloc o alegere ușoară. Chiar dacă și-au spus adio în viața reală, cei doi au continuat să fie colegi de platou la seriale pe care le filmau. Iar dacă asta nu era suficient, după o perioadă, Criss a fost nevoită să-l vadă pe Vlad cu noua lui iubită.

Reclamă

Cristina Ciobănașu a dat dovadă de multă maturitate în gestionarea acestei situații. S-a menținut pe poziții și a demonstrat că este suficient de puternică, astfel încât să nu cedeze. Însă, ceea ce nu multă lume a știut este faptul că și ea a suferit la fel de mult.

Actrița a ales să nu își exprime deloc sentimentele. Asta i-a făcut pe fani să creadă că ea nu suferă deloc. Însă, în adâncul sufletului ei, numai ea a știut cât de greu i-a fost.

Eu nu am fost atât de puternică, încât să pot să vorbesc în perioada aia public despre ce simt, ce trăiesc, cât de dărâmată sunt, cât de greu îmi e să mă trezesc. Că nu pot să adorm, că mă uit pe poze cu amintiri, că ascult muzica noastră și plâng la volan.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro