Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost un cuplu extrem de îndrăgit de public, însă cei doi au pus capăt relației lor după nouă ani.

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Pariu cu Viața”. Aceștia au crescut și s-au maturizat unul lângă celălalt. Pe lângă timpul pe care îl petreceau împreună în timpul lor liber, ei jucau și împreună în diferite seriale TV. Nimeni nu se aștepta ca relația lor să se sfârșească, ba din contră. Cei mai mulți îi vedeau pe aceștia în fața ofițerului de stare civilă, pentru întemeierea unei familii.

Amândoi au suferit în urma despărțirii și au recunoscut în mod public prin ce au trecut. Cristina Ciobănașu recunoaște că a avut o perioadă solicitantă și avea nevoie de atenție maximă pentru a putea duce proiectele la final.

„Într-adevăr, a fost o perioadă foarte solicitantă pentru că a trebuit să caut în mine resursele să funcționez la capacitate maximă pentru toate proiectele în care sunt implicată, în condițiile în care, pe plan personal, nu am mai avut acea stabilitate cu care eram obișnuită”, a mărturisit actrița.

Cristina Ciobănașu a spus ce o frământa după ce s-a produs despărțirea de Vlad Gherman. Aceasta trebuia să doarmă singură, după ce, timp de mai mulți ani, a stat alături de iubitul ei.

„Cel mai greu îmi era noaptea, desigur, în serile în care mă puneam în pat la mine în cameră. Vedeam că e gol și liniște, lucru cu care nu eram obișnuită. Noi eram tot timpul împreună, nas în nas făceam orice împreună. A fost o schimbare destul de bruscă și nu vrea  să-mi mai amintesc, dar ușor ușor, m-am obișnuit.”, a spus Cristina Ciobănașu.

@andreirazvan149 #foryoupage#viral#trending#fypp# #romania#duet#foryou#fy ♬ sunet original – andrei_răzvan149

Și Vlad Gherman a suferit în urma despărțirii

Vlad Gherman a vorbit în mediul online despre traumele prin care a trecut după despărțirea de actriță. Acesta a început să consume alcool și nu-și putea duce proiectele în care era implicat, până la capăt, astfel că a apelat la ajutor specializat. Actorul recunoaște că se simte mai bine și a trecut peste evenimentele neplăcute care au urmat după despărțire.

„Am stat la sora mea, apoi cu vară-miu. Ei fumează. Apoi cu despărțirea m-am reapucat și eu. De la o țigară, am trecut la un pachet pe zi. Cu băutura am început singur, apoi cu prietenii. Nu neapărat să-mi înec amarul. Stăteam cu prietenii în balconaș la un pahar, apoi se făceau mai multe, se făcea o sticlă. Împlinim cinci luni de despărțire. Am ajuns la psiholog și mă ajută mult. Prietenii, părinții sunt subiectivi. Acum eu și Cristina ne întelegem ok, sunt detașat. Despărțirea a fost o lecție pentru mine, nu am ajuns să mă înec în alcool, totuși”, a mărturisit Vlad Gherman.