Cristina Ciobănașu a început anul cu dreptul, din toate punctele de vedere. Actriței îi merge de minune în viața sentimentală, așa că s-a gândit să facă ordine și în viața profesională. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta le-a dat fanilor vestea cea mai de curând.

Cristina Ciobănașu a crescut, la propriu, dar și la figurat pe platourile de filmare. Actrița are la activ zeci de seriale produse de Ruxandra Ion. Tot pe platourile de filmare s-a format ca și om, dar ca și profesionist. O parte din merit o are chiar ea, dar o parte îi revine și Ruxandrei, care a avut cea mai mare încredere în micuța Cristina.

Ruxandra a remarcat-o pe Cristina încă de când povestea ei a fost la „Dansez pentru tine”. Alex Velea a fost cel care a luptat pentru visul ei și se pare că i-a purtat noroc. Imediat după ce a fost luată în familia Ruxandrei, pentru Cristina Ciobănașu a urmat una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Cristina Ciobănașu, decizie radicală. Ce schimbări a făcut actrița în viața ei profesională Social media

Cristina Ciobănașu, actriță cu diplomă

Fosta iubită a lui Vlad Gherman este prezentă pe micile ecrane de mai bine de 12 ani. În tot acest timp, a dat naștere unor personaje uimitoare care au rămas în memoria multora dintre fanii producțiilor românești. Însă, anul trecut, Cristina a realizat că îi lipsește ceva. Și anume, atestarea de actor.

După despărțirea de Vlad Gherman, aceasta a susținut licența la care a luat o notă foarte mare. Apoi, a mers mult mai departe și-a înscris la master. Așa cum era de așteptat și acesta este tot în domeniul actoriei, domeniu care a cucerit-o din prima.

Deși nu crede că o va ajuta practic, Cristina Ciobănașu vrea să își îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe. În plus, nu se știe când se va ivi ocazia de a demonstra abilitățile ei în baza unei diplome.

„Fac un master în actorie acum, pentru că eu nu am nicio diplomă care să ateste că fac această profesie totuși de la 12 ani. Am zis că e momentul să îmi iau o diplomă și să fiu “actor cu acte”, pentru că e important și asta. Probabil că la disertație o să am de pregătit un spectacol și atunci o să vă invit în acel moment să mă vedeți”, a spus, pentru Playtech Știri, Cristina Ciobănașu.