„Am încercat să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea.”

Cristina Ciobănașu trece printr-o perioadă destul de dificilă. Un suflet ce i-a fost aproape în ultimii ani a părăsit-o. Pisica vedetei s-a stins din viață, iar momentul despărțirii au fost unul extrem de greu. Cristina Ciobănașu le-a povestit cu ochii în lacrimi fanilor din mediul online ce s-a întâmplat și cât de greu îi este să gestioneze toată situația.

Cristina Ciobănașu a apărut cu ochii în lacrimi în mediul online, după ce pisica ei a decedat. Vedeta le-a povestit internauților că în urmă cu jumătate de an a descoperită că pisicuța ei nu mai are mult de trăit. Se pare că animalul de companie suferea de o formațiune toracică, ce îi apăsa pe inimă și afecta capacitatea pulmonară.

Din păcate pentru micuțul patruped nu s-a mai putut face nimic, un eventual tratament fiind destul de invaziv și chinuitor. În cele din urmă, pisicuța vedetei a cedat, iar acest lucru a afectat-o destul de tare pe Cristina Ciobănașu.

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile, momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă. Momentele în care cerșea atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă. Zilele în care vorbea neîncetat cu noi. Serile în care o periam și ea torcea satisfăcută… și multe, multe altele. 17 ani de iubire infinită. Ne-a adus atât de multe momente de bucurie. Te iubim mult de tot, Princess.”, a spus Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu, cu ochii în lacrimi în mediul online! Vedeta este răpusă de durere. Ce i s-a întâmpla
Instagram

„Am fost lângă ea când s-a dus”

De asemenea, Cristina Ciobănașu le-a mai mărturisit internauților că pisica pe care o avea a fost un cadou primit de la Adela Popescu, în urmă cu mulți ani. Cristina a primit-o exact atunci când s-a mutat în București, iar in fiecare seara se băga în pat alături de ea.

„Am încercat să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea. Am încercat să o mângâi și să îi dau toată dragostea de care a avut nevoie. Mă bucur că am fost lângă ea când s-a dus și nu a fost singură și sper că e bine acolo unde e acum.

Prințesa a fost cadou pe care i l-a făcut Adela Popescu Ruxandrei Ion. Iar mai apoi când am venit în București, în sânul familiei Ion, mi-a dat-o mie pe Prințesa pentru că îmi era frică să dorm singură. Prințesa m-a vegheat încă din prima secundă de când am venit în București.”, a mai spus Cristina Ciobănașu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.