Cristina Belciu se numără printre cele mai frumoase românce și este un model de succes. De multe ori a fost asemănată cu Monica Bellucci datorită trăsăturilor sale. Recent, a postat o imagine pe rețelele de socializare într-o ipostază neobișnuită. 

Cristina Belciu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde uimește cu frumusețea sa. Tânăra în vârstă de 25 de ani se poate lăuda cu un corp de invidiat, dar și trăsături superbe, furând privirile domnilor.

În urmă cu câteva luni a avut și o relație cu fostul politician, Cristian Boureanu, dar nu a ținut mult și au mers pe drumuri separate. În acest fel, a intrat și mai mult în ochii publicului.

Modelul a postat o fotografie la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Mereu dă dovadă de o eleganță aparte, iar ținutele ei sunt mereu atent alese. Cristina Belciu poartă doar o pereche de blugi, lăsându-și partea de sus a corpului neacoperită.

Sânii i-a acoperit doar cu mâinile, dând dovadă de multă senzualitate. Aceasta și-a lăsat părul lung și negru desfăcut, „curgându-i” pe lângă corp,

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA BELCIU (@cristinabelciu)

Cristina Belciu nu s-ar împăca cu fostul iubit Cristian Boureanu

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au format un cuplu proaspăt, dar relația lor nu a ținut prea timp. Câteva luni le-a fost de ajuns pentru a-și da seama că nu există un viitor.

Modelul a recunoscută că păstrează legătura, dar nu mai există șanse de împăcare. Cu toate că se înțeleg bine ca prieteni, compatibilitatea nu este.

„Nu ne-am împăcat. Nu se mai pune problema de o împăcare între noi doi, suntem prieteni, atât. Ținem legătura, sigur că da, chiar ne purtăm un respect deosebit, nu ne-am despărțit cu urlete și uși trântite. Cred că suntem la fel din anumite puncte de vedere, a fost greu să ne dăm gestionam unul pentru altul. Cum am mai zis, dragostea și incompatibilitatea nu sunt același lucru. Nu a mers, oricât ne-am fi dorit.”, a spus Cristina Belciu la Antena Stars.