Cristina Bâtlan a rămas suprinsă de ce a văzut în rândul muncitorilor.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai de succes femei din România. Afacerea ei, Musette este în fiecare an pe profit și se menține în topul preferințelor clienților. Însă, acest lucru nu ar fi posibil dacă „leoaica” nu și-ar fi ales echipa pe sprânceană.

Pentru Cristina Bâtlan, Musette a fost o adevărată revelație. Afacerista se plimba prin Franța, atunci când a avut nevoie să își caute o pereche de balerini extrem de comodă. După ce a găsit-o, calapodul și materialele au cucerit-o din prima. Acela a fost momentul în care inspirația i-a spus să își deschidă propria afacere cu încălțăminte pentru a salva mii de femei de pantofii sau tocurile incomode.

De ani de zile, Cristina Bâtlan menține standardele afacerii sale extrem de sus. Niciodată nu a făcut rabat de la calitate, chiar dacă prețurile pot fi considerate, de către unii, destul de piperate. Cristina a înțeles că pentru a face performanță, are nevoie de o echipă cu aceleiași principii ca și ea. Însă, cât de bine și-a ales oamenii cu care lucrează, a aflat abia acum.

Cristina Bâtlan, testul suprem pentru angajații ei. „Leoaica” s-a deghizat și a mers în atelierul Musette
Social Media

Cristina Bâtlan: „Îmi era foarte frică”

Cristina Bâtlan a fost prima care s-a „sacrificat” pentru noua emisiune de la PRO TV, „Șef sub acoperire”. Afacerista s-a deghizat și s-a infiltrat în colectivul din atelierele sale de creație. Nimeni nu a recunoscut-o pe „leoaică”, ceea ce a făcut ca presiunea de pe umerii ei să nu fie una extrem de mare.

A fost pentru prima dată când jurata de la „Imperiul Leilor” a renunțat la costumul elegant. Totul, de dragul emisiunii care va avea premiera pe 9 februarie. Cristina a muncit la una cu angajații și nu a dat de bănuit nicio secundă cine este, cu adevărat.

La final, această experiență s-a dovedit a fi una extraordinară pentru ea. Bâtlan s-a convins că oamenii ei sunt de încredere și că i-a ales foarte bine.

„Îmi era foarte frică. Să nu mă vadă, să nu mă recunoască. Nu mi-am dat niciodată costumul jos, mi-am intrat în rol perfect. Nu m-a bârfit nimeni. Îi iubeam oricum. Oamenii noștri sunt extraordinari, nu muncesc doar pentru bani. Ca să fii fericit ai nevoie de mai multe lucruri. Stând cu ei, mi-am dat seama că vin acolo și fac totul cu mare drag”, a spus Cristina Bâtlan „La Măruță”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.