Cristina Bâtlan a povestit pentru prima dată acest episod care nu îi face deloc cinste lui Botezatu.

Cristina Bâtlan este foarte asumată și sinceră și nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume. Recent, aceasta a dat din casă anumite detalii pe care nimeni nu le știa despre Cătălin Botezatu. Cu riscul de a-l supăra pe designer, „leoaica” a spus tot ce știe despre aceasta.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai „vânate” jurate de la „Imperiul leilor”. Toți antreprenorii aflați la început de drum își doresc să primească ajutor din partea ei. „Leoiaca” este destul de prudentă și nu se aruncă niciodată într-o afacere înainte de a-i studia minuțios toate ciferele.

Cristina este foarte exigentă și nu este de mirare că până acum a finanțat puține afaceri. Aceasta este destul de pățită și știe că în domeniul business-ului nisipurile sunt destul de mișcătoare. Cristinei îi place să investească în ideile în cxare simte că pot aduce un procent semnificativ de profit.

Cristina Bâtlan l-a făcut de râs pe Cătălin Botezatu. Ce sumă de bani „a uitat” creatorul de modă să-i înapoieze „leoaicei” de la PRO TV
Facebook

Cristina Bâtlan a luat destule țepe în trecut

Afacerista se gândește de două ori înainte de a face o investiție, iar lecția aceasta prețioasă i-a dat chiar trecutul. Nu este deloc ușor pentru o femeie să răzbească într-o lume dominată de bărbați. Totuși, Cristina este dovada vie că nimic nu este imposibil dacă lupți și îți dorești suficient de mult.

Recent, jurata de la „Imperiul leilor” a fost invitată în emisiunea „La Măruță”. Așa cum era de așteptat, aceasta nu a scăpat și a fost supusă uneia dintre cele mai apreciate rubrici realizate de soțul Andrei. „Sosurile picante” au făcut-o pe Cristina Bâtlan să dea din casă detalii rușinoase despre Căătlin Botezatu.

Deținătoare brand-ului Musette își aminește cum l-a ajutat pe Botezatu cu niște țesături scumpe. Între timp, Bote a uitat să i le mai plătească.

„Cătălin Botezatu, 5000 de euro. I-am dat țesături pe care nu le-a plătit și am considerat că este un împrumut pierdut”, a răspuns Cristina Bâtlan.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.