Cristina Bâtlan este o împătimită a sportului pentru relaxare.

Cristina Bâtlan se poate lăuda cu o viață cum multe persoane și-ar dori. Aceasta deține o companie care îi aduce profituri uriașe și are o viață împlinită. Investitoarea de la „Imperiul Leilor” reușește să se mențină foarte bine cu ajutorul unui sport foarte popular.

Cristina Bâtlan este o femeie de afaceri foarte cunoscută din România. Deține compania „Musette” și se mândrește cu creațiile pe care le scoate de pe porțile fabricii. Deși are venituri uriașe în conturi, păstrează un stil de viață simplu și nu iese cu nimic în evidență.

Antreprenoarea a mărturisit în nenumărate rânduri că practică yoga și meditație. Ea este împlinită cu viața sa și se bucură de tot ceea ce a obținut. Pe lângă acestea, Cristina Bâtlan are și o casă organizată după principiile feng shui, fiind îndrăgostită de zona aceasta.

Pentru a se menține în formă are grijă la alimentația sa, să fie cât mai curată și plină de nutrienți și face multă yoga. Sportul este atât pentru relaxare, cât și pentru o greutate perfectă.

CITEȘTE ȘI: În ce a investit Dan Negru banii câștigați din televiziune. ,,Mă bucur că am fost zgârcit”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Bâtlan (@cristinabatlan)

„Ați fost vreodată în această stare? Să fii prezent, să nu ai nici un gând, să fii asemeni unei flori?! Să nu judeci, să fii obiectiv! Atunci când ești înconjurat de mulți oameni și ești implicat în câteva proiecte simultan, există riscul să uiți de tine, să uiți cât de important ești! În această săptămână de practică intensă am lucrat cu mintea și corpul meu – yoga, Qigong, nutriție alături de prieteni buni, într-un loc minunat.”, a scris Cristina Bâtlan pe Instagram.

Cristina Bâtlan a fost înșelată de soțul ei, Roberto

Cristina Bâtlan a trăit o frumoasă poveste de dragoste încă din timpul facultății cu partenerul ei, Robert, iar vestea că este înșelată a lăsat-o fără cuvinte. Ea nu se aștepta la o astfel de veste și șocul a fot uriaș. După ce a aflat de existența unei alte femei, investitoarea a cerut divorțul

„Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă.

Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. (…) În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna.”, spunea Cristina Bâtlan la podcastul moderat de Cătălin Măruță.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.